Nawi?zuj?c do dyskusji z Lemurem w innym w?tku, nie polecam strony, kt??rej adres pogrubi?am. Jest to strona sponsorowana przez J&J i zawieraj?ca b??dy merytoryczne.woozie pisze:Oto linki ktore mam nadzieje komus sie przydadzamozna znalezc tam wiele ciekawych informacji na temat soczewek, wad wzroku oraz ich korekcji
[spam].[spam]/soczewki/soczewki.html
[spam].[spam]/ << swietna strona![]()
![]()
[spam].[spam]/diseases/vad11.php
Nie m??wie ze swojego przyk?adu (nie pr??bowa?em), ale Malla... dlaczego nie?Malla pisze:- pude?eczko nale?y czy?ci? mi?kk? szczoteczk? do z?b??w (no b?agam, nie dobijajcie mnie...)
Tutaj si? zgodz? zar??wno z Tob? jak i ze zdaniem ze strony. Ju? t?umacz? dlaczegoMalla pisze:- pojemnik nale?y wymienia? max. co 3 miesi?ce (precyzuj?c: wymieniamy koniecznie z ka?dym p?ynem lub cz??ciej).
jak co niektorzy wogole nie myja pojemniczka plynem - bo szkoda plynu, i nie odwracaja aby wyschly... to jeszcze im szczoteczka w glowie bedziecie zawracac... pozniej co.. jeszcze szczoteczke wyparzac, bo przeciez nie bedziemy raz wyszorowanych bakteryjek wczyszczac w pojemniczek jak tego nie dopilnujemy... a tu przeciez soczewki trzeba jeszcze miec czas nosicarmani pisze:do tego celu szczoteczk? mo?na IMO bardzo skutecznie pozby? si? wszelkich osad??w r??wnie? z wielu wielu wg??bie? kt??re niekt??re pude?eczka posiadaj?... P???niej przep?ukujemy pude?eczko i szczoteczk? i higiena zachowana
A dodatkowo mozna przecie? kupi? szczoteczk? z zamykan? ko?c??wk? lub osobne pude?eczko, ?eby kurz nie osiada? na w???kienkach...
LEMUR pisze:jak co niektorzy wogole nie myja pojemniczka plynem - bo szkoda plynu, i nie odwracaja aby wyschly... to jeszcze im szczoteczka w glowie bedziecie zawracac... pozniej co.. jeszcze szczoteczke wyparzac, bo przeciez nie bedziemy raz wyszorowanych bakteryjek wczyszczac w pojemniczek jak tego nie dopilnujemy... a tu przeciez soczewki trzeba jeszcze miec czas nosic
a wymienne koncowki, ale komplikacja![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }