ale nadal nie rozumiem jak to sie ma do rzeczywistosci, ze wieksza os to grubsza soczewka!Malla pisze:?le si? wyrazi?am, chodzi?o mi o co? takiego: 0<90>180
 bedzie taka sama bez wzgledu jaka ona ma os zapisana!!!
 bedzie taka sama bez wzgledu jaka ona ma os zapisana!!! Chcia?am zwr??ci? uwag? na r???nice mi?dzy receptami, ?e mog? by? one niewielkie ze wzgl?du w?a?nie na to, co opisa?e?, czyli r???ny zapis praktycznie tego samego. Skoro ju? jeste?, to powiedz, jaka jest r???nica mi?dzy szk?ami z recept?
 Chcia?am zwr??ci? uwag? na r???nice mi?dzy receptami, ?e mog? by? one niewielkie ze wzgl?du w?a?nie na to, co opisa?e?, czyli r???ny zapis praktycznie tego samego. Skoro ju? jeste?, to powiedz, jaka jest r???nica mi?dzy szk?ami z recept?
z podpisu maszMalla pisze:z do?wiadczenia na moich szk?ach wnioskuj?,
 Powodzenia!
 Powodzenia!
Przy okazji: b?agam - nie u?ywajcie takiego ?argonu.smic pisze: najsilniejsza plusowa dioptria,... najslabsza minusowa dioptria,

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }