Mam par? pyta?.
Zaczn? od tego ,?e martwi? si? o mojego tat?, ma problemy ze wzrokiem.
Ostatnio by? par? razy na badaniach i m??wi? ,?e oszukiwa? przy badaniu oczu. (by?y to jakie? kropeczki, jak mia? widzie? kropeczk? mia? nacisn?? przycisk, a tato mi powiedzia? ,?e oszukiwa? i naciska? tylko w tedy jak kropka by?a na ?rodku a te po boku ju? nie)
Niedawno by? po raz kolejny u okulisty i dosta? jaki? papier.
Na kt??rym pisa?o rozpoznanie "H52" (co to takiego?) A pod spodem co? niewyra?nie napisane ale wyczyta?em s?owo JASKRA

Tato ma skierowanie na badania przeciw jaskrze, jak si? go pyta?em czy widzi po bokach m??wi? ,?e tak i ,?e na tych badaniach oszukiwa? ,?e niby ma ograniczony punkt widzenia.
Bardzo si? o niego boj?, bo nie wiem o co chodzi z tym, czy on rzeczywi?cie oszukiwa?? Czy mo?e po prostu m??wi? tak by mnie nie martwi?. M??wi? ,?e pyta? si? lekarza a on m??wi? ,?e nie ma jaskry.
Nie wiem co oznacza to H52 tutaj co? pisze o tym ale ja si? nie znam [spam].info-[spam]/katalog/choroby/ ... yka/7.html
i nie wiem o co biega.
Powiedzcie co? na ten temat bo ja zaraz wykorkuj? z nerw??w, czy to jest jaskra i czy oszustwo na tym badaniu wywo?a?o skierowanie na te badania.
Przepraszam ,?e tak na gmatwanie pisz? ale jestem strasznie przestraszony.