ja nosze ACUVUE OASYS i maj? te cyferki. Przedtm mialam Acuvue Advance i te? mia?y. Wydaje mi sie ?e ka?da soczewka powinna mie? te cyferki. A jak nie to trzeba sie nauczy? odr???nia? dobr? stron? od z?ej. Jak soczewka jest na dobrej stronie to brzegi ma zadarte do g??ry w tak? jakby miseczke, a jak na z?ej to brzegi odchylaj? sie na boki. Zreszt? napewno poczujesz jak za?o?ysz j? na niew?a?ciw? strone- zapewniam.Jakie soczewki maj? oznaczenie 123 na "prawid?owej" stronie?
no ja niedawno to zauwa?y?am. Najlepiej jest po prostu w?o?y? soczewke do pojemiczka i wtedy sie ju? nie przekr?ci. Wyci?gasz j? rano (czy kiedy tam) i po prostu zak?adasz maj?c pewno?? ?e jest na praw? stron?. A co do tego, ?e to ?atwe jest to chyba nie dla ka?dego...moja kole?anka wog??le nie rozr???nia i sie mnie pyta czy dobrze j? zak?adawoozie pisze:swoja droga nie mow ze korzystasz z tego zeby zalozyc soczewke tak jak nalezy
hehe nie zauwazylem bo nigdy sie nie wpatrywalem czy cos tam "nadrukowali". wydawalo mi sie ze jest tam napis Bausha btw. rozne cyfry bo przeciez zuwazysz czy dany nr jest odwrocony nie wazne czy bedzie to 2 5 czy 4.armani napisa?/a:
woozie, PureVision te? maj? znacznik (cyfre '3')ale kto z tego korzysta
Nie wiem dlaczego ale PureVision maj? r???ne cyfry, mia?em ju? 2 i 4 a moja siostra nawet 5.
Ja zawsze mam nr 2 na jednej soczewce i 4 na drugiejDebian pisze:Nie wiem dlaczego ale PureVision maj? r???ne cyfry, mia?em ju? 2 i 4 a moja siostra nawet 5.armani pisze:woozie, PureVision te? maj? znacznik (cyfre '3')ale kto z tego korzysta
Mnie one znacznie bardziej przypad?y do gustu ni? Bausch&Lomb, kt??re s? beznadziejnewoozie pisze:Co do iWear sam ich nie nosilem ale bylo na forum kilka nieprzychylnych komentarzy na ich temat wiec pomysl czy warto sie nimi interesowac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }