ODPOWIEDZ Posty: 5 Strona 1 z 1
Jaki płyn: RENU czy EYEYE?
  • mimish

Jaki płyn: RENU czy EYEYE?

autor: mimish » 01 lutego 2008, 12:57

chcia?am zapyta? o opini? u?ytkownik??w kt??rzy meli do czynienia z r???nymi p?ynami do soczewek... zawsze u?ywa?am RENU firmy B&L. Zastanawiam si? nad produktami firmy BARNAUX - p?yn EYEYE i ich soczewki. Co my?licie o ich jako?ci, komforcie stosowania?
    Warto wypr??bowa? co? nowego czy lepiej zosta? pry starej sprawdzonej firmie?
    Ostatnio zmieniony 26 lutego 2009, 13:47 przez mimish, łącznie zmieniany 1 raz.
  • Debian
    Forumowicz
    Forumowicz

autor: Debian » 01 lutego 2008, 13:34

Podobno p?yn jest ca?kiem niez?y. Mia?em ich soczewki EYEYE Bioxy i oceniam je jako ?rednie, nawet wygodne, tylko po zdj?ciu bardzo mocno si? sklejaj?. Po tygodniu jedna p?k?a.
  • Awatar użytkownika
    woozie
    Przyjaciel
    Przyjaciel

autor: woozie » 01 lutego 2008, 16:46

raczej malo osob tu na forum nosilo te soczewki (oprocz Debiana :P) wiec bedzie ciezko z opiniami. Poza tym jak pewnie wiesz dopasowanie soczewek to sprawa indywidualna. Dla Debiana mogly byc srednie dla ciebie moga byc extra a dla mnie do kitu tak to juz jest. Co do plynow moim zdanie najlepszy sa Optifree i AMO ale kolejny raz to sprawa indywidualna.
    Obrazek

And while women harbour the Austenesque notion that men find kindness, a good heart and a sense of humour important when looking for a spouse, the fact is that what we really want is tits like the Alps, legs like the Silk Road and a face like Kiera Knightley's.

Jeremy Clarkson
  • asiaczek1987
    Przyjaciel
    Przyjaciel

autor: asiaczek1987 » 03 lutego 2008, 14:26

Ja tez nosi?am te soczewki wszytsko by?o ok do momentu kiedy soczewka mi pek?a potem nast?pna i zrezygnowa?am za to p?yn u?ywam do dzisiaj:) jest bardzo fajny i mo?na nim zakrapla? oczy w razie potrzeby!!
    Pozdrawiam Asiaczek
    Air Optix -3.5
  • Awatar użytkownika
    PrzemczaN
    Forumowicz
    Forumowicz

autor: PrzemczaN » 03 lutego 2008, 22:33

A ja u?ywam p?ynu All in one advance firmy Zeiss i powiem ?e jestem z niego bardzo zadowolony. Moim zdaniem, tzn dla moich oczu jest lepszy ni? Solo care aqua, kt??rego u?ywa?em poprzednio. Tak?e polecam ten p?yn.
ODPOWIEDZ Posty: 5 Strona 1 z 1