Nie polecam tego szpitala z w?asnego do?wiadczenia.Mia?am tam robion? kiedy? skleroplastyke i lekarze zawalili sprawe.Mam namiary na wiele innych klinik o lepszych opiniach pecjent??w ni? ta Gierkowej.Je?eli Ci? to interesuje napisz wiadomo?? pw.Poszukaj opinie o tej klinice w internecie.Ma?o kto j? chwali.aania_20 pisze:Witam mam takie do Was pytanie. Niedlugo mam zamiar jecha? na laserowe us??waie wady wzroku do PUBLIZNEGO SZPITALA KLINICZNEGO NR5 W SL?SKIEJ AKDAEMI MEDYCZNEJ W KATOWICACH
to mo?e podam kilka powod??w dlaczego nie polecam tej kliniki:julik2k pisze:a ja jednak s?ysza?am dobre opinie..hmm nie wiem
to sa takie ktore pozostawiaja? no bez przesady. Kazdy chce aby jego klienci byli zadowoleni a w razie jakichs komplikacji - ktore moga wystapic - nalezy jakos w inny sposob pomoc - to chyba normalne.kuszand pisze:Podobno nawet w przypadku komplikacji (niestety jakie? niewielkie ryzyko jest zawsze) nie zostawiaj? cz?owieka samego, tylko pr??buja pom??c.
Nie wiem czy s? takie kt??re zostawiaj?, jednak ta klinika o kt??rej pisa?em wy?ej na pewno nie zostawia pacjenta samego sobie (w stylu pacjent zap?aci? to mo?e sobie i??).LEMUR pisze:to sa takie ktore pozostawiaja? no bez przesady. Kazdy chce aby jego klienci byli zadowoleni a w razie jakichs komplikacji - ktore moga wystapic - nalezy jakos w inny sposob pomoc - to chyba normalne.kuszand pisze:Podobno nawet w przypadku komplikacji (niestety jakie? niewielkie ryzyko jest zawsze) nie zostawiaj? cz?owieka samego, tylko pr??buja pom??c.
znam osobe, ktora miala operacje robiona 5-6lat temu.. miala krotkowzrocznosc rzedu -13dptr... kilka miesiecy temu przyszla z recepta na -9dptr...leska pisze:Polecam zabieg w 100%
to super informuj nas jak to bedzie wygladac tzn czy w miare uplywu czasu wszystko bedzie ok mysle ze duzo osob bedzie ci wdziecznychaania_20 pisze:Ja nei narzekam jestem miesiac po operacji i nie mam takich objaw??w jak czytalam w poprzedich wypowiedziach ... tylko wieczorami mecza mi sie oczyi czasami nie mam ostrosci ale to chyba noramlane po tak kr??tkim czasie po zabiegu... M??j lekarz powiedzial ze nie da sie zniwelowac prawego oka do zera wiec za rok bede mogla przyjchac na rekorekcje kt??ra mi usunie wade do zera
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }