Jak by? troche poszpera? to by? znalaz? o problemach z zak?adaniem soczewek.Mam tylko nadzieje ?e nie za?o?y?e? tej poszarpanej soczewki na oko??Zakraplanie p?ynem to ostateczno??.On nie jest do tego przeznaczony!!hades89 pisze:pare dni temu kupilem soczewki pure vision i plyn opti free express, raz je zalozylem z problemem i nosilem przez 2 dni, pozniej je zdjolem na noc i zakladalem rano, jedn? przez 15 minut druga przez 30 minut po czym spadla mi i jej szukalem a bylem w kapciach i j? podeptalem i poszarpala sienie wiem czemu ale mam problem z ich zakladaniem zawsze jak je wkladam i docisnam to przyklejaja sie do palca i nie chca zostac na oku
teraz jeszcze raz je kupilem i jak je zaloze to czy moge ich przez miesiac nie sciagac a dziennie zakrapiac po 2 krople na oko plynem opti free
nie wiem czemu wszystkim tak latwo to idzie a mi nie, ze zdejmowaniem nie mam wiekszego problemu. prosze pom???cie
nic dziwnego kazdy ma z tym problem na poczatku, po jakims tygodniu dwoch bedzie juz lepiej. nie zrazaj sie to normalnehades89 pisze:nie wiem czemu ale mam problem z ich zakladaniem zawsze jak je wkladam i docisnam to przyklejaja sie do palca i nie chca zostac na oku
purevision zostaly dopuszczone do noszenia przez 30 dni bez zdejmowania. Jednak ja i pewnie inni na forum tez ci poradza zebys sciagal bo oko bez soczewki to oko lepiej dotlenione a co za tym idzie zdrowsze. Plyn optifree nie sluzy do zakrapianiahades89 pisze:to czy moge ich przez miesiac nie sciagac a dziennie zakrapiac po 2 krople na oko plynem opti free
sa nieco twardsze ale to nie stwarza znowu jakichs ogromnych problemowWicko pisze:W?a?nie w tym problem. ?e PureVision sie strasznie g?upio zak?ada.
po prostu sie zaklada i tyle. pozniej nie myslisz juz o kurde przeciez jeszcze musze zalozyc soczewki bo to po prostu staje sie taka rutynowa czynnoscia jak zalozenie czystej .....pary skarpet. Siostra mojej dziewczyn mowi tak zakladajc soczewki: "ok to ja ide zalozyc oczy"Debian pisze:Jak kto? d?ugo nosi soczewki to potem nie ma dla niego r???nicy czy trudno czy ?atwo si? zak?ada.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }