No wi?c chyba kto? co? wspomnia? na forum o tym p?ynie, ale wole jeszcze raz poruszy? ten temat. Jak ju? wiecie nosze soczewki air optix N&D w trybie dziennym. Zawsze uzywalem plynow solo care aqua lub opti free. Ostatnio skusi?em si? na promocje i kupilem renu + 120ml gratis. Katastrofa, od samego pocz?tku kiedy przyk?ada?em soczewk? do oka, oko szczypa?o jakbym wk?ada? jakie? kwasy. Szczypanie nie ust?powa?o przez ca?ly dzie? i ca?y miesiac noszenia soczewek. Chyba mam jakiegos pecha, bo wszyscy zachwalaj? ten p?yn. Myslalem ze si? musze do niego przyzwyczaic, ale teraz 2 dni w okularach z zapaleniem spojowek sie mecze, oczy szczypia bol?, noi musze nosic okulary. Watpie zeby to byla soczewek, bardzo w to watpie. Boje sie troche, bo baush and lomb, fatalna firma, pure vision omal nie pozbawily mnie mozliwosci noszenia soczewek, ostatnio mia? problemy z plynami, wiec mam rowniez nadzieje ze nie dostane jakies grzybicy czy czegos. bylem u okulistki i okazalo sie ze to lekkie zapalenie spojowek, wiec nic groznego ale moglo byc spowodowane plynem. Sorki, ale mam tego swinstwa jeszcze 3/4 butli wielkiej i 120ml malej(byla gratis?!?!). nie wiem co zrobie, moja siostra ma to samo, nosi zwykle optixy. Czy wy tez mieliscie takie przeboje z tym p?ynem? teraz nie wiem, chyba kupie nowy, bo boje sie do niego wracac. Znienawidzi?em t? firme do konca(bardziej sie nie da

juz sie nigdy na nic nie skusze, chocby proponowali soczewki za 1zl plus vat :< wiec chcialbym wiedziec czy ktos z was mial cos podobnego

"Mówią, że chociaż ktoś wiedzy nie ma w duszy, oni ją w tam włożyć potrafią, jakby wzrok wkładali w oczy ślepe"
Biofinity- Comfort science, materiał III generacji.