ODPOWIEDZ Posty: 7 Strona 1 z 1
AMO Complete 10 min czy nowosc Multi-PURPOSE SOLUTION AMO?
  • malachiaszek
    Forumowicz
    Forumowicz

AMO Complete 10 min czy nowosc Multi-PURPOSE SOLUTION AMO?

autor: malachiaszek » 05 października 2007, 20:24

witam!!! mam pytanie ktory lepszy Complete Multi-PURPOSE SOLUTION czy AMO Complete 10 min? bo cenowo jest r??znica.pozdrawiam OCZYWISCIE CHODZI O P?YN SORRY.
  • Awatar użytkownika
    armani
    Przyjaciel
    Przyjaciel

autor: armani » 05 października 2007, 20:41

Oba :) z tego co przeczyta?em to sk?adniki aktywne maj? te same, wi?c powinny dezynfekowa? podobnie, je?li nie identycznie, a r???nica mi?dzy nimi jest taka, ?e przy Complete 10min stosuje si? czyszczenie mechaniczne soczewki + na 10minut do pojemniczka z p?ynem, a przy Multi-Purpose na 4h w p?ynie.
    Pozatym ten 10-minutowy to mia? by? chyba tylko p?yn tyczasowy, a? opracuj? now? formu?e Complete, bo ju? go nie ma na stronie g???wnej...
    \
  • Debian
    Forumowicz
    Forumowicz

autor: Debian » 05 października 2007, 22:31

Ten Complete 10min jest chyba du?o starszy i gorszy. Obecnie ka?dy szanuj?cy si? p?yn posiada przynajmniej formu?? no rub...
  • ala
    Przyjaciel
    Przyjaciel

autor: ala » 06 października 2007, 16:04

nawet jezeli na plynie pisze, ze nie trzeba pocierac, to na pewno zawsze warto to zrobic... nic tak nie wyczy?ci soczewki jak mechaniczne czyszczenie..
    jedynym wyj?tkiem jest plyn Aosept z ciby, bo tam soczewki sa poddawane 'k?pieli z b?belkami' :tak:
    Ala
  • Awatar użytkownika
    modern
    Przyjaciel
    Przyjaciel

autor: modern » 06 października 2007, 17:43

Ja tez nie wierze z t? formu?? "no rub" tak np. wypije herbate z cukrem i zeby umyc szklanke nie wystaczy wlozyc ja do wody z p?ynem do mycia naczyc... trzeba j? przetrzec g?bk? :P tak samo z soczewkami :) pozdro
    Air Optix Aqua + Solo Care Aqua
  • iris1
    Forumowicz
    Forumowicz

Nowy Complete MPS

autor: iris1 » 19 października 2007, 21:15

W mojej opini firma Amo jakby troche sie wystraszy?a po tej ostatniej "wpadce" i nowy produkt nie jest zbyt INNOWACYJNY. 3 skladniki PCMB Poloxamer i EDTA to wydaje mi sie kombinacja dalece trywialna ze tak okresle jakby sie przestraszyli wszelkich nawil?aczy. Jak bed? dalej tacy wystarszeni to obawiam sie ze zejda do dw??ch lub jednego sk?adnika i zstan? tylka z Poliheksanidem PHMB. BIEDAKI Konkurencja wykrecila im taki niez?y numer i musieli sie pozbyc tak (i teraz na powaznie) super dobrego produktu. I to z powodu brudasow kt??rzy mysl? ze soczewki to szamatki do wycierania pod?ogi. a pojemniczek to miejsce na b?otko z p?ynem.
    Wniosek brudasy flejtuchy mog? wyeliminowac kadego

Poczekamy i zobaczymy co nowego wymysl? dac im trzeba czasu. Obecnie wiele p?ynow z sredniej p??lki cenowej wyprzedzaj? ich bez problemow.
  • Awatar użytkownika
    woozie
    Przyjaciel
    Przyjaciel

autor: woozie » 20 października 2007, 02:21

ten wycofany AMO byl swietny !!
    Obrazek

And while women harbour the Austenesque notion that men find kindness, a good heart and a sense of humour important when looking for a spouse, the fact is that what we really want is tits like the Alps, legs like the Silk Road and a face like Kiera Knightley's.

Jeremy Clarkson
ODPOWIEDZ Posty: 7 Strona 1 z 1