autor: zaakochany » 29 września 2007, 01:02 

asik, ja nosilem night and day kiedy miesiac bez zdejmowania, ale jak zdjalem to byl bol nie do opisania. poprostu oczy jak sie przyzwyczaja do spania w soczewce to potem je trudno przyzwyczaic do spania bez, ja od maja nie spie w soczewkach air optix tylko nosze je dziennie i jeszcze mi sie zdarza ze czuje bardzo suche oczy po zdjeciu soczewek, poprostu albo spisz ciagle w soczewkach albo wcale z pewnymi wyjatkami jak np, impreza, albo noc w innym domu:P powiem szczerze ze night and day to nie sa soczewki na tyle fenomenalne zeby spac w nich 30 dni, mozna zrobic wyjatek, ale nie przesadzajmy, jeszcze nie ma takiej soczewki zeby bezpiecznie w nich spac, wiec jesli mozna sciagnac to sciagaj!! co do plynu do uzywalem solo care aqua i nie mialem problemu, od niedawna mam renu i szczypia mnie oczy jak wyjmuje soczewki z plynu i wkladam do oka, szczypia tak przez 2min, nawet bylem u okulisty ale powiedziala mi ta pani ze widocznie zmiana plynu tak wplynela na oko, teraz juz mnie mniej szczypia, ale nie kupie juz tego plynu, jednak produkty baush and lomb mi sie slu?a

"Mówią, że chociaż ktoś wiedzy nie ma w duszy, oni ją w tam włożyć potrafią, jakby wzrok wkładali w oczy ślepe" 
Biofinity- Comfort science, materiał III generacji.