autor: zaakochany » 25 lipca 2007, 13:35
mam do was pytanko. ostatnio w internecie natrafi?em na soczewki niemieckiej firmy pod nazw? zeiss compatic. reklamowane s? jakos ?wietne soczewki kt??re mo?na nosi? nawet 18godzin na dob?. czy kto? z was nosi? te soczewki albo mia? z nimi jakikolwiek kontakt. nie mog?em znale?? ?adnej opinii na temat tych soczewek. mo?e s? dobre??

a mo?e i nie

fajnie by by?o jakby?cie opisali swoje do?wiadczenia z tymi soczewkami, dzi?ki z g??ry!!
[ Dodano: 25 Lip 2007 01:48 ]
a je?li codzi o soczewki nowe jak dla mnie mam jeszcze przy okazji jedno pytanie o soczewki cooper [spam] h2o?? czy kto? je nosi?. proclear mam do 18wrze?nia a na pazdziernik jestem umowiony do okulisty i nie chce kupowac soczewek na 3 miechy

no bo pewnie wada mi sie zmienila a one wlasnie s? sprzedawane na sztuki. noi kupilbym sobie na jeden miesiac ale nie wiem czy sobie nie zaszkodze.... wi?c je?li kto? mia? kontakt z tymi szk?ami r??wnie? prosze o podzielenie si? do?wiadczeniami. mysle ze przez miesiac nic sie nie stanie, potem wracam do proclear albo kupuje biofinity je?li ju? bed? w Polsce

(mam tak? nadzieje)....dzieki z g??ry
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2009, 14:37 przez
zaakochany, łącznie zmieniany 2 razy.
"Mówią, że chociaż ktoś wiedzy nie ma w duszy, oni ją w tam włożyć potrafią, jakby wzrok wkładali w oczy ślepe"
Biofinity- Comfort science, materiał III generacji.