W pewnym stopniu sa one nie widoczne, ale maj? lekkie zabarwienie by mo?na by?o je zlokalizowa? w pojemniczku, r??wnie? mog? by? widoczne dla innych, gdy masz je na oku, ale trzeba si? dobrze przyjrze?, by je zauwa?y?mersi pisze:czy s? one nie widoczne dla innych os??b
zale?y od miejsca zakupu, oraz stanu w magazynachmersi pisze:ile na nie si? czeka
gdyby nie mo?na by?o to po boisku biegali by sportowcy w zwyk?ych okularach, po to powszta?y soczewkimersi pisze:czy mo?na z nimi uprawia? sport(pilka nozna,siatk??wka)
dobrze dobrane nie maj? prawa wypada?, wyp?ywa? z ?zamimersi pisze:czy nie wypataj? one
jest to kwestia indywidualna, oczywi?cie na pocz?tku b?dziesz si? uczy? wi?c b?dzie ci to zajmowa?o troszk? czasu mi pocz?tki zajmowa?yok 45 minut oba oka, natomiast po tygodniu dw??ch uda?o mi sie to zredukowa? do 10 minut na oba oka wraz z przemywaniem soczewek lub pojemniczka. Aktualnie jest to kwestia 5 minut rano i 5 minut wieczoremmersi pisze:czy trudno je si? wk?ada i wyjmuje
mersi pisze:czy jeste?cie z nich zadowoleni
oczywi?cie b?d? ci potrzebne jakie? okulary przeciws?oneczne by chroni? swe oczy, ale mo?na w nich jak najbardziej przebywa? na s?o?cumersi pisze:czy mo?na z nimi przebywa? na s?o?cu
sa soczewki zabarwione lekko na niebiesko a sa takie ktore sa praktycznie przezroczyste poza tym jezeli ktos nie nosi szkiel to nie zauwazy ze masz soczewki natmomiast osoby ktore mialy z tym kontakt latwo sie poznaja chyba ze masz oczy jak chinczykmersi pisze:martwi mnie tylko to,?e s? one widzialne dla innych wola?bym aby by?y niewidoczne nawet przezroczyste s? widzialne?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }