moist to nowszy produkt jak sie nie myle podobno zapewniaja lepsze nawilzenie=wiekszy komfort noszenia123dawid pisze:Witam,
nosz? sie z zamiarem zmiany soczewek na 1 dniowe, z racji przywi?zania do J&J wyb??r b?dzie spo?r??d dw??ch jak w temacie. Czy mo?e mi kto? wyja?nic r???nic? mi?dzy nimi bo technicznie wydaje mi sie to to samo.
Jezeli rzeczywsicie tak rzadko nosisz soczewki to jednodniowe moga byc dobrym wyborem123dawid pisze:Dotychczas nosi?em JJ Acuvue advance, ale ?e nosze soczewki 3-4 dni w tygodniu, czasem przez tydzie? nie nosz? wog??le, zastanawiam sie nad t? zmian? na 1-dniowe. Co wy na to? A mo?e zaufa? tym nowym oasys. Kt??re b?d? lepsze. Zaznaczam,?e z racji tego, ?e nie osz? soczewek ci?gle, mam wra?liwsze oko, gdy za?o?e soczewk? np. po 7-10 dniach noszenia okular??w.
123dawid pisze:Witam,
nosz? sie z zamiarem zmiany soczewek na 1 dniowe, z racji przywi?zania do J&J wyb??r b?dzie spo?r??d dw??ch jak w temacie. Czy mo?e mi kto? wyja?nic r???nic? mi?dzy nimi bo technicznie wydaje mi sie to to samo
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }