Jeżeli obecne soczewki są magazynowe w indeksie 1,67, to ich cena katalogowa jest na poziomie niespełna 600 zł za parę, a soczewek relaksacyjnych, czy w indeksie 1,74, jest znacznie wyższa niż proponowany bon 200 zł, w którym lwią część może stanowić zysk firmy. Zwrot różnicy ceny będzie z pewnością korzystniejszym dla pani.Sądzę, że tu może być problem z soczewką z oferty magazynowej (zakres się mieści)
Czy udało się ustalić przyczynę tych dolegliwości?zawroty głowy, nudności i ból głowy spowodowały, że ………….. Okulary trafiły do reklamacji, po drodze poczekałam miesiąc na przedstawicielkę firmy Hoya, która chciała ze mną porozmawiać w 4 oczy, żeby podjąć decyzję o wymianie soczewek.
Możliwe, ale widocznie nie chciała o tym mówić, albo nie wiedziała co z tym zrobić i brak zaskoczenia to była klasyczna „kamienna twarz pokerzysty trzymającego w ręce cztery asy".Rozmawiałam na ten temat z optometrystką od soczewek kontaktowych i zupełnie nie była zaskoczona, czyli takie efekty mogą się u niektórych pojawiać…… Co było przyczyną nikt tak naprawdę nie weryfikował, nie wiem, czy to w ogóle możliwe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }