Zauwa?y?em r??wnie?, ?e gorzej widze w nich z bli?szej odleg?o?ci. Nie rozumiem tego
  Zauwa?y?em r??wnie?, ?e gorzej widze w nich z bli?szej odleg?o?ci. Nie rozumiem tego  - je?li badania wykaza?y -1.5D i mam soczewki -1.5D to dlaczego tak si? dzieje?? Czy to kwestia przyzwyczajenia?? Prosz? o pomoc. Pozdrawiam.
  - je?li badania wykaza?y -1.5D i mam soczewki -1.5D to dlaczego tak si? dzieje?? Czy to kwestia przyzwyczajenia?? Prosz? o pomoc. Pozdrawiam. Zauwa?y?em r??wnie?, ?e gorzej widze w nich z bli?szej odleg?o?ci. Nie rozumiem tego
  Zauwa?y?em r??wnie?, ?e gorzej widze w nich z bli?szej odleg?o?ci. Nie rozumiem tego  - je?li badania wykaza?y -1.5D i mam soczewki -1.5D to dlaczego tak si? dzieje?? Czy to kwestia przyzwyczajenia?? Prosz? o pomoc. Pozdrawiam.
  - je?li badania wykaza?y -1.5D i mam soczewki -1.5D to dlaczego tak si? dzieje?? Czy to kwestia przyzwyczajenia?? Prosz? o pomoc. Pozdrawiam.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }