A kto Panu powiedział, że Ray Ban to jest dobra firma??? Na pewno nie można jej odmówić perfekcyjnego marketingu, ale jakość samych opraw pozostawia wiele do życzeniaoetam92 pisze:Już teraz to chcę konkretną firmę właśnie Ray Ban mi najlepiej odpowiada bo mają ładne modele no i wiadomo firma to firma.Za te co mam jak pisałem dałem za oprawkę 300 zł i to jakaś szajsowata firma Kenvelo pani mówiła że włoska dobra firma , później wyczytałem w internecie że ta firma tylko robi produkty na rynki wschodnie zresztą też pewnie dużo przepłaciłem za nią.Przeglądam oprawki w internecie i są dobrej znanej firmy już po 300 -400zł więc myślę że lepiej dołożyć i mieć coś porządnego niż oprawki za 150 zł które się rozlecą po 3 miesiącach albo ciągle będą przeszkadzać.Powiem też że mierzyłem oprawki z wyższej półki jak i te z trochę niższej i była różnica.Dziękuję za poradę pomyślę też o pełnych ale teraz tylko firmówka wchodzi w grę:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }