to m??j pierwszy post na forum:)
ot??? mam pewien problem... w pi?tek zakupi?am soczewki, pocz?tkowo w ogole balam dotknac sie oka,ale to juz przeszlosc:) po dw??ch godzinach staran uda?o mis ie zalozyc soczewki. Problem pojawils ie wieczorem,,nie moglam ich zdjac,poprosu nie moge ich uchwycic, ja nie wiem jak te ksiazeczki wsyztskie to opisuja,wydaje sie takie proste..a tu NIC!
 i meczylam to oko, wkoncu pojechalam do szpitala na dyzur i okropnie niemila pani doktor zdje?a mi je i na dodatek okazalos ie ze mam zapalenie spojowek;( Jutro bede robila drugie podejscie, czy Wy tez mieliscie az takie problemy ze zdejmowaniem?
 i meczylam to oko, wkoncu pojechalam do szpitala na dyzur i okropnie niemila pani doktor zdje?a mi je i na dodatek okazalos ie ze mam zapalenie spojowek;( Jutro bede robila drugie podejscie, czy Wy tez mieliscie az takie problemy ze zdejmowaniem?Pozdrawiam
Aga:)

Jutro bede robila drugie podejscie, czy Wy tez mieliscie az takie problemy ze zdejmowaniem?
Jutro bede robila drugie podejscie, czy Wy tez mieliscie az takie problemy ze zdejmowaniem?

]
]

a miekkich nie moge za?orzyc bo mi sie nie mieszcz?
 a miekkich nie moge za?orzyc bo mi sie nie mieszcz?