mam pytanie, czy mozna wyciagac soczewki na rozne spodoby,czy jest jakis sposob, ktory moze uszkodzic soczewke i nie powinno sie go praktykowac?
 mam pytanie, czy mozna wyciagac soczewki na rozne spodoby,czy jest jakis sposob, ktory moze uszkodzic soczewke i nie powinno sie go praktykowac? mam pytanie, czy mozna wyciagac soczewki na rozne spodoby,czy jest jakis sposob, ktory moze uszkodzic soczewke i nie powinno sie go praktykowac?
 mam pytanie, czy mozna wyciagac soczewki na rozne spodoby,czy jest jakis sposob, ktory moze uszkodzic soczewke i nie powinno sie go praktykowac?

Poza tym us?ysza?em, ?e mam jaskr? i tym bardziej narazie soczewki odpadaj?. Wiem, ?e w bardzo szczeg??lnych przypadkach mo?na korzysta? z jednodniowych. Jednak okazuje si?, ?e zbyt du?o nowych rzeczy zacz??o si? dzia?: soczewki, jaskra itp. Czas podj?? walk?
 Poza tym us?ysza?em, ?e mam jaskr? i tym bardziej narazie soczewki odpadaj?. Wiem, ?e w bardzo szczeg??lnych przypadkach mo?na korzysta? z jednodniowych. Jednak okazuje si?, ?e zbyt du?o nowych rzeczy zacz??o si? dzia?: soczewki, jaskra itp. Czas podj?? walk? 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }