Badanie komputerowe to tylko badanie przesiewowe (wstepne) na podstawie ktorego nie wykonuje sie okularow.ganji pisze:by?o to badanie komputerowe
Nie ma cudownych tabletek, jednak warto zajadac sie - w miare zdrowego rozsadku - czarnymi jagodami (np. herbata z sokiem z c.jagod, pierogi z jagodami, wypieki z jagodami, dzemy, soki i inne... nie tylko w postaci samych jagodganji pisze:mo?e jakie? tabletki najlepiej na recepte na poprawe zwroku polecacie?
Mimo wszystko pozostaje wsiasc w jakis srodek lokomocji i podjechac kilka kilometrow a nie poprzestawac na komputerowym (ogolnym, wstepnym) badaniu, po ktorym nie wykonuje sie okularow.ganji pisze:w pobli?u ?adnego lepszego od tych (czyt. dobrego) specjalisty nie ma wi?c pozostaje mi badanie komputerowe
Jedni w to wierz? i pr??buj?, inni - nie. Mi nie pomog?o a pr??bowa?em i tego. Jedyne co to traktuje je jako zabaw? w rozlu?nienie.kornik pisze:na stronie wzrok.net wyczyta?em ?e istniej? ?wiczenia na oczy dzi?ki kt??rym mi??nie oka sie wyrabiaj? i rozlu?niaj? i ?e dzi?ki tym ?wiczniom mo?na poprawi? bezpiecznie sw??j wzrok a nawet wyeliminowa? ca?kowicie wad?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }