Zablokowany Posty: 2 Strona 1 z 1
Pierwsza wizyta i kilka pytań.
  • zylu
    Forumowicz
    Forumowicz

Pierwsza wizyta i kilka pytań.

autor: zylu » 30 października 2008, 22:17

Witam
    Dzisiaj uda?em sie do optyka na dobranie pierwszych szkielek. Po badaniach i nauce zakladania i zdejmowania udalem sie do domciu.

Pierwsze wra?enia SUPER. Nie my?la?em ze mo?na tak komfortowo z tym ?y?.
    Mam szkie?ka ( iWear DD Supreme +) jednodniowo.

Moje pytania:

1. Co si? mo?e sta? je?eli zapomn? si? po po?udniu i przed TV zasn? w nich co zda?a mi si? w okularach ?
    2. Czy one s? w opakowaniu ju? na odpowiedzniej stronie czy musz? rozpoznawa? ( dalej nie widze ?adnej r???nicy)
    3. Czy mog? spokojnie bra? prysznic ?

Dziekuje za wszelkie dobre rady.

Pozdrawiam.
    Ostatnio zmieniony 01 stycznia 1970, 01:00 przez zylu, łącznie zmieniany 1 raz.
  • Malla
    Przyjaciel
    Przyjaciel

autor: Malla » 30 października 2008, 23:45

Witamy nowego u?ytkownika! Ciesz? si?, ?e jeste? zadowolony.

Na wszystkie zadane pytania znajdziesz ju? odpowiedzi na forum. W?tek o nazwie "kilka pyta?" jest przyklejony, wi?c nie musia?e? zak?ada? nowego, podobnie w?tek o rozpoznawaniu stron. O k?pieli i myciu g?owy znajdziesz osobne w?tki dzi?ki wyszukiwarce. O spaniu wiele by?o w r???nych w?tkach, np. tutaj albo tutaj, albo tutaj w nieco innym kontek?cie.

Proponuj? przejrze? forum, zw?aszcza w?tki przyklejone, mo?na si? bardzo du?o dowiedzie? :tak: Chyba zosta?y poruszone ju? wszystkie tematy. Ten w?tek zamykam, ale nie zniech?caj si? do udzielania ;)
Zablokowany Posty: 2 Strona 1 z 1