nie chcialbym "krakac" ale oko moze tak reagowac na soczewke - podraznienie. U mnie jednak w przeciwienstwie do ciebie pod dlugim odpoczynku (snie) wszystko jest juz ok. Moze to byc tez spowodowane niedotlenieniem sprobuj soczewki z wyzszym dk/t PureVision, AirOptix, Biofinity etc.Cerbinnar pisze:Gdy przyszed?em do domu okaza? si? ?e po?owe oka jest przekrwiona.
Raczej by wypadalo udac sie do okulisty, przy okazji sprawdzi on co jest z tym twoim okiem nie tak.Cerbinnar pisze:Moje pytanie dotyczy tego, czy mog? zmieni? soczewki bez konieczo?ci konsultacji z okulist?, czy raczej musz? si? z nim skonsultowa? i wybra? najbardziej odpowiedzine soczewki dla mnie?
nie wiem gdzie ty szukasz ale uwierz mi sa w necie soczewki o wiele tansze niz te iWeary za 50 zl. Podam ci przyklad mnie za swoje Purevision, ktore sa soczewkami typu dzien noc wychodzi po 30 zl za pare a z tego co wiem cena zeszla jeszcze w dol. Nie sa to moze najlepsze soczewki na swiecie ale mysle ze jedne z lepszych a juz na pewno zdrowsze niz iWeary.Cerbinnar pisze:W internecie nie mog? znale?? takich soczewek do kupna. A widzia?em soczewki innych firm kt??re s? o wiele ta?sze, i chyba s? r??wnie dobre.
to ja poprosze namiary na privMalla pisze:Jest w Krakowie taka sie?, kt??ra wszystkim dopasowuje Optixy, w cenie badania oferuj?c bogaty zestaw startowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }