Na jedno czyli na lewe? To moc sferyczna czy cylindryczna? Czy drugie oko ma wad??anecik pisze:okulistka stwierdzila na lewe oko -3.5 i dala soczewke na jedno oko na -1.75
anecik pisze:nosilam ja przez 2 miesiace i stwierdzilam ze nie widze roznicy z soczewka.
Czym si? r???ni?y od wcze?niejszych? Jaki to rodzaj? Na czym polega z?e widzenie? A okulary, wiek, inne zaburzenia widzenia...?anecik pisze:pani doktor mowilam ze 2 lata temu nei widzialam zbyt dobrze wiec dala mi inne soczewki ale dalej jest ten sam problem.
Sugestie warto zg?asza? lekarzowi na wizycie, ?eby nie by?o niedom??wie?.anecik pisze:wg mnie albo powinna mi dac rowniez soczewke na prawe oko na krotkowzrocznosc lub powinna dac mi soczewke silniejsza na astygmtyzm
My r??wnie? tego nie wiemy, ale nie ma sensu si? m?czy?. Nie pomo?emy te? w doborze innej, bo nie taka nasza rola i kompetencje.anecik pisze:nie wiem czy nei zaszkodzi oczom gdy bede nosila ta soczewke w ktorej wydaje mi sie ze gorzej widze
Za granic? te? s? lekarze. Jak mo?na przez kilka lat si? tym nie zainteresowa? szerzej? W ko?cu p?acisz za t? us?ug?!anecik pisze:na razie sie nei wybieram do polski
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }