to znowu
ja

nauczy?em si? w ko?cu rozpoznawa? prawid?ow? stron? soczewki i ju? tylko jedna rzecz powstrzymuje mnie od w?o?enia ich sobie do oczu .
Miesi?czne soczewki AIR OPTIX za?o?y?em w przeci?gu 2 tygodni bodaj?e 3 razy . (z czego na "treningi i nerwy" wyla?em 3/4 120ml p?ynu SOLA CARE Aqua, nerwus ze mnie

) . Ostatnio zauwa?y?em kilka szczeg??lik??w kt??re mam nadzieje mi wyt?umaczycie . Po pierwsze zaobserwowa?em, ?e po wylaniu soczewki z pojemniczka na r?k?, zawsze znajduje tam jaki? ma?y czarny w?osek (pewnie rz?s? ). ?eby?cie nie my?leli, ja zawsze przed przyst?pieniem do tego "rytua?u" mam czyste, wysuszone r?ce tote? troch? dziwi mnie rzecz co nast?puje: Tu? przed za?o?eniem soczewki kiedy jej si? przygl?dam cz?sto widze, ?e wewn?trzna cz??? nie jest idealnie czysta, czy prze?roczysta, ?e da si? zauwa?y? taki bia?y kulkowy osad. Oczywi?cie jak na "nerwusa" przysta?o ponownie czyszcz? mechanicznie i zgodnie z ulotk? p?ynu pozostawiam j? na 5 minut w pojemniczku po czym wylewam na (ponownie umyte ) r?ce i co widz? ? Osad i nie rzadko kolejn? czarn? rz?sk?. CO za KoMedia nie ? Dzisiaj wymieni?em p?yn i jutro robi? ostatni? pr??b? i jak mi nie wyjdzie to ja ju? nie wiem co zrobi? ? Chyba wezm? siekier? i p??jd? karczowa? las... Dlatego powiedzcie mi : Sk?d ten osad i jak czy?ci? aby go nie by?o lub czy mog? tak? soczewk? bezpiecznie za?o?y? na oko ? Kln? soczy?cie na sw??j los i pozdrawiam serdecznie.