Jeste? tego na 100% pewna? Czasem sobie wmawiamy r???ne rzeczy do tego stopnia, ?e rzeczywi?cie wydaj? si? one prawdziwe. Mia?em podobnie, kiedy zacz??em nosi? soczewki - w moim przypadku chodzi?o w wrastaj?ce naczy?ka.Vanilla pisze:Od jakiego? czasu mam strasznie szerokie ?renice i tak si? zastanawiam czy noszenie soczewek mo?e mie? na to jaki? wp?yw?
pragne przypomniec o bardzo istotnej sprawie, ktora napisana jest w regulaminie forum, ze nie nalezy traktowac jako diagnozy i nie zastapi wizyty u specjalisty.Vanilla pisze:Widocznie nie ma czym si? martwi? i wszystko jest ok
powiem Ci tyle, powiekszenie zrenic to nie jest dobry objaw, i kazdy sobie tlumaczy to na swoj sposob, chce tylko podkreslic, ze porady na forum nie zastapia wizyty u spejcalisty, wiele objawow powiekszonych zrenic wywolanych jest na tle neurologicznym (jezeli eliminujemy leki, uzywki itp)Vanilla pisze:a do neurologa nie mam po co i??, bo i tak mi pewnie powie, ?e jestem nadpobudliwa. A poza tym teraz mam wi?cej, stresu, matura za pasem. By? mo?e temu mam powi?kszone ?renice...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }