Oh! Przez to tusz do rz?s pogrubiaj?cy nie b?dzie taki efektowny!woozie pisze:wada jest jak dla mnie ze sklejaja rzesy troche to jest denerwujace
No wlasnie zawsze mam z tym problem ale uzywam Margaret Astor on jest dobry i sobie z tym radzi sorkiSoleil pisze:Oh! Przez to tusz do rz?s pogrubiaj?cy nie b?dzie taki efektowny!
ja staram sie sciagac kiedy tylko moge ale np w pn od 6 rano do 7 wieczorem musze nosci bo tyle siedze w sql damnSoleil pisze:Ostatnio troch? przeginam w noszeniu soczewek i czuj?, ?e przyda?yby si?..
Malla w tym artykule chodzi o to ?eby odr???ni? pacjent??w kt??rzy maj? zesp??? suchego oka od tych kt??rzy odczuwaj? sucho?? oczu spowodowan? noszeniem SKMalla pisze:Znalaz?am w jednym z artyku???w w CLSpectrum takie zdanie:
"Using a dry eye drop for contact lens dryness or using a rewetting drop for a dry eye problem may actually be counterproductive."
W wolnym t?umaczeniu - stosowanie kropli nawil?aj?cych mo?e przynosi? skutki odwrotne do zamierzonych.
Czy kto? z Was mo?e rozwin?? t? my?l?
w tym artykule w?a?nie hialuronian sodu jest przedstawiony jako odpowiedni sk?adnik dla os??b u kt??rych sucho?? oczu jest spowodowana SK.Malla pisze:Dzi?kuj? za wyja?nienie
Czyli nie ma potrzeby, ?eby ludzie jak ja pakowali sobie do oczu Dwelle (alkohol poliwinylowy), bo mo?e co? tam zmieni? w filmie ?zowym?
Hialuronianowe s? takie troch? jak woda, ale jako? boj? si? u?ywa? innego sk?adnika.
Mo?e Ci si? tylko wydaje jednakMalla pisze:Tylko ?e wydaj? mi si? niewystarczaj?ce, ma?o lepkie, ich efekt nie trwa ca?ego dnia ani nawet po?owy My?la?am o czym? innym na noc, do stosowania po zdj?ciu soczewek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }