Je?li zdecydujesz si? na krople to pami?taj, ?e wi?kszo?? ma skr??cony termin wa?no?ci (1 miesi?c) po otwarciu i nie zawsze zd??ysz zu?y? te 10ml.Pan Hilary pisze:Nie tak dawno by?em w sklepie i zosta?y mi przedstawione cztery produkty, a mianowicie: ReNu Lubricating & Rewetting Drops, AQuify, Blink i co? zio?owego (nazwy nie pami?tam, a mo?e w og??le nie poda?a).
AQuify zbiera najwi?cej dobrych opinii, cho? Blinki te? nie s? z?e a maj? 45dni terminu wa?no?ci. U mnie w miar? sprawdza?y si? Systane i mo?na je u?ywa? do 6 miesi?cy

Je?li po za?o?eniu co? uwiera, to mrugnij kilka razy i ew. potrzyj delikatnie oko przez powiek?. Je?li nie pomo?e to wyj??, przep?uka? i za?o?y? ponownie.Pan Hilary pisze:A co do ostatniego zak?adania, to na pocz?tku na lewym oku co? jakby uwiera?o, ale przesz?o po pi?ciu sekundach i ju? by?o dobrze.
Mo?na samemu wybra? p?yn ale lepiej go p???niej skonsultowa?. Np. mo?e si? okaza? ?e masz wra?liwe oczy a kupi?e? OptiFree, kt??ry ma du?o konserwant??w...Pan Hilary pisze:co do p?ynu to nie wiem w?a?nie z jakiego skorzysta?, czy mo?na samemu sobie wybra?, bo takie same, czy lepiej skonsultowa? si? z okulist?, kt??ry doradzi i wie lepiej.
I to o chodziPan Hilary pisze:Powolutku nabieram wprawy.