to widocznie nie jest to kupowane u oficjalnego przedstawiciela produktow CooperVision na Polske.eni4c pisze:?e s? soczewki Biofinity toryczne i o dziwo s? ta?sze ni? zwyk?e- tzn. Biofinity 100z? (3szt.) Biofinity Toric 190z? (6szt.)
Hmmm... mi?o s?ysze? tym bardziej, ?e chodzi o moje oczyLEMUR pisze:Ja bym z ciekawosci sie dowiedzial cos o Biofinity Toricachbo jak na moja wiedze, to ktos cos pomylil.
Tak oczywi?cie warto kupi? w internecie bo taniej, tylko, ?e ja dopiero zaczynam przygod? z soczewkami i wole kontakt osobisty plus jakie? instrukcje, ?eby unikn?? nieporozumie?. Bo pewnie gdyby nie okulista to kupi?bym takie soczewki i nosi? non stop miesi?c,a tak zosta?em poinstruowany, ?e nie mo?na wbrew temu co jest na ulotceLEMUR pisze:a co do ceny Biofinity....
nie prawda, ceny ktore sa w naszym sklepie internetowym obowiazuja dla klientow salonu!eni4c pisze:Tak oczywi?cie warto kupi? w internecie bo taniej
ale ja w moich wypowiedziach non-stop podkreslam jak wazne sa wizyty kontrolne!eni4c pisze:Bo pewnie gdyby nie okulista to kupi?bym takie soczewki i nosi? non stop miesi?c,a tak zosta?em poinstruowany, ?e nie mo?na wbrew temu co jest na ulotce
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }