Od wczoraj u?ywam soczewek i musz? si? pochwali? ?e nie mia?am problemu z ich za?o?eniem i zdj?ciem, my?la?am ?e mi to z 40 min zajmie za pierwszym razem

Ale do rzeczy. Nie krzyczcie na mnie (Lemur
 ) je?li to ju? bylo, szuka?am w wyszukiwarce i nie znalaz?am.
 ) je?li to ju? bylo, szuka?am w wyszukiwarce i nie znalaz?am.Jak cz?sto nale?y czy?cic soczewki? Bo ja zrobi?am tak:
Po zdj?ciu soczewki po?ozylam j? na d?oni, nala?am troch? p?ynu i wyczy?ci?am, po czym nala?am p?yn do pojemniczka i w?ozy?am soczewk?. To samo z drug?
 Rano po wyj?ciu ich z pojemniczka nie czy?ci?am ich ju?, tylko po wyj?ciu z pojemnika od razu za?ozy?am na oko. Czy powinnam je rano przed za?ozeniem te? wyczy?ci?? Potem wyla?am p?yn z pojemniczka i zostawi?am do suszenia. A mo?e powinnam go jeszcze najpierw op?ukac swiezym p?ynem?
 Rano po wyj?ciu ich z pojemniczka nie czy?ci?am ich ju?, tylko po wyj?ciu z pojemnika od razu za?ozy?am na oko. Czy powinnam je rano przed za?ozeniem te? wyczy?ci?? Potem wyla?am p?yn z pojemniczka i zostawi?am do suszenia. A mo?e powinnam go jeszcze najpierw op?ukac swiezym p?ynem? 

Co powinnam jeszcze zrobi? ?
 Co powinnam jeszcze zrobi? ? wiem ?e to zabawne hehe ale dzi?ki temu nie zostanie ?aden w?osek z r?cznika i mo?esz ju? spokojnie zacz?? czy?ci? soczewke
 wiem ?e to zabawne hehe ale dzi?ki temu nie zostanie ?aden w?osek z r?cznika i mo?esz ju? spokojnie zacz?? czy?ci? soczewke