1-Day Acuvue MoistCzy sa jakies soczewki jedniodniowe z zaznaczonymi wlasciwymi stronami zakladania?
S? mniej wygodne, je?li ten talerzyk si? nie robi to znaczy ?e jest wsyzstko dobrze. Jak ja na pocz?tku zak?ada?em swoje soczewki to te? wydawa?y si? niewygodne. Dopiero po kilku dniach by?o wszystko w porz?dku - mo?e oko musi si? poprostu przyzwyczai?.I co teraz jesli chodze ze zle zalozona soczewk???
Kazde soczewki sa na dobrej stronie, lecz pytanie moze dotyczyc juz z korzystanych soczewek, czasami po wyciagnieciu z pojemniczka sie wywina czy po prostu podczas sciagania i umieszczania w pojemniczku! Ale rozumiem, ze byla to wypowiedz jak zostala okreslona "z przymrozeniem oka" i tak tez nalezy ja traktowac!magduuucha pisze:wystarczy po prostu wyj?? nie wykr?caj?c na drug? stron? i zak?ada?
To wida? s? na dobrej stronieAsik pisze:ale je?eli nie czuje dyskomfortu podczas ich noszenia to znaczy ze sa na dobrej stronie?
woozie pisze: wygl?da na to ze moja poczciwa optima skleja si? stronami wewn?trznymi czyli tymi kt??re powinny przylega? do oka
Hehe sk?d ja to znamVazaruzz pisze: Dotychczas chodz? w okularach -2,25;-2,75 . Wada wzros?a do ok. -4 (ku mojemu zaskoczeniu ) a soczewki dosta?em na pr??b? o mocy -3; -3,25 . P
Zdolny jeste? ja nie umiem a nosze juz z 5 miesi?cy tylko przy lusterku a i jesczez czasem jak za?o?e ze zaraz musze sci?gn?c:pwoozie pisze:ja po zaledwie 4mce uzytkowania potrafie sciagnac i zalozyc soczewke bez lusterka
hmm mi miesi?c mija i powiem, ?e lustro mam tylko dla stwarzania pozor??wasiaczek1987 pisze:Zdolny jeste? ja nie umiem a nosze juz z 5 miesi?cy tylko przy lusterku a i jesczez czasem jak za?o?e ze zaraz musze sci?gn?c:p
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }