No tak, sorryanecka1991 pisze:Armani napisa?, ?e o2 optix, to nowa nazwa...
 odwrotnie mia?o by?... poprawione
 odwrotnie mia?o by?... poprawione 
 Jestem ciekawy czy sprawdza si? w nich system nawil?aj?cy.... Bo w przypadku Oasys??w nie widzia?em dzia?ania Hydraclear...
  Jestem ciekawy czy sprawdza si? w nich system nawil?aj?cy.... Bo w przypadku Oasys??w nie widzia?em dzia?ania Hydraclear...  Raczej mi szkodzi? ni? pomaga?, bo chyba mia?em na niego uczulenie...
 Raczej mi szkodzi? ni? pomaga?, bo chyba mia?em na niego uczulenie... 

a poza tym pyta?am si? o soczewki air Optix a nie air optix aqua
 a poza tym pyta?am si? o soczewki air Optix a nie air optix aqua  
  czy nie bedzie tak ze po kilkunastu godzinach soczewka mi "zamgli"? co moge zrobi? ?eby tak sie nie sta?o? a nie chce isc na impreze w okularach
 czy nie bedzie tak ze po kilkunastu godzinach soczewka mi "zamgli"? co moge zrobi? ?eby tak sie nie sta?o? a nie chce isc na impreze w okularach 
 ) i chce wiedziec czy i te i te sa sferyczna albo asferyczne- nie wiem bo sie nie znam na tym tylko chce si? upewnic ze w tych bed? tak samo widzia?a.
 ) i chce wiedziec czy i te i te sa sferyczna albo asferyczne- nie wiem bo sie nie znam na tym tylko chce si? upewnic ze w tych bed? tak samo widzia?a.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }