ja mam -1,50 i -1,75 to s? nowe moce przypisane podczas badania u okulisty (komp.+tablica) i rzeczywi?cie widz? lepiej szczeg??lnie na studiach i wieczorami by?o ?leMalla pisze:Jakie masz moce szkie?ek i okular??w?

zar??wno w optixach jak w proclear i teraz w biofinity mam w?a?nie takie moce i wyra?nie s?abiej widze w biofinity ale to wcale nie przeszkadza (ostro?? wystarczaj?ca) za to obraz tak jak pisa?em jest taki ?ywy w sensie realno?ci nie wiem jak to por??wna? w innych soczewkach czu?em ?e obraz generowany jest z pomoc? soczewek a w biofinity mo?na zapomnie? ?e co? wzmacnia obraz (tzn. mo?na by by?o gdyby nie to ?e jednak odrobinke czu? je na oczach)
nie ma za coMalla pisze:Dzi?kujemy za szczeg???ow? recenzj?!

PS: przy okazji chcia?em wszystkich ostrzec przed Optimami FW - NAJGORSZA soczewka jak? mia?em i wcale nie ze wzgl?du na to jak si? w nich patrzy - kupi?em u optyka 2szt i podczas pr??by za?o?enia (ODRAZU PO OTWARCIU POJEMNICZKA) soczewka si? przerwa?a - normalnie brak mi s???w a wcale nie szarpa?em nic z tych rzeczy po prostu chcia?em j? za?o?y?... powinni je wycofa?