tyle ze w soczewkach lepiej nie wybierac sie pod prysznic. no i na basen tez ubieramy okulary do plywania.julik2k pisze:Co do wypadania jeszcze to mo?e soczewka wyp?yn?? pod prysznicem jak sie woda do oczu naleje, wi?c lepiej uwa?a?, serio.

no wiadomo. w soczewkach nie p?ywam mimo du?ej wady i nikomu tak naprawde nie polecam, bo nigdy nic nie wiadomo. Ale jako? pod prysznicem wkurza mnie jak myd?a nie widzetyle ze w soczewkach lepiej nie wybierac sie pod prysznic. no i na basen tez ubieramy okulary do plywania.
 ale najcz??ciej jednak ju? ?ci?gam je przed k?piel?.
  ale najcz??ciej jednak ju? ?ci?gam je przed k?piel?.To a? tak s?abo widzisz? Ja mam wad? na soczewki OP -4, OL -5, i k?pi? si? bez okular??w ani soczewek i normalnie widz? tzn. widz? na tyle dobrze ?e nie potrzebna jest mi w tym momencie ?adna korekcja, po domu tak?e mog? spokojnie mog? chodzi? bez okular??w i soczewk.Malla pisze:A ja si? k?pi? w okularach (g?ow? myj? zawsze osobno, bo mam d?ugie w?osy i nie chce mi si? ich my? za ka?dym razem, gdy bior? prysznic), nie lubi? goli? si? na ?lepoA myd?o to jest gro?niejsze jak spadnie, ni? jak si? go nie widzi i to raczej dotyczy Pan??w
 Nawet nie my?l? o chodzeniu po domu bez okular??w, to nie ma sensu. Co z tego, ?e nie obijam si? o meble i nie b??dz? po omacku, skoro jako?? widzenia i komfort takiego ?ycia s? znikome. Wol? widzie? ka?dego mola, kt??ra lata po domu, ?eby jak najszybciej wypleni? to panosz?ce si? dziadostwo
 Nawet nie my?l? o chodzeniu po domu bez okular??w, to nie ma sensu. Co z tego, ?e nie obijam si? o meble i nie b??dz? po omacku, skoro jako?? widzenia i komfort takiego ?ycia s? znikome. Wol? widzie? ka?dego mola, kt??ra lata po domu, ?eby jak najszybciej wypleni? to panosz?ce si? dziadostwo 
W?a?ciwie to ja r??wnie? radze sobie pod prysznicem bez korekcji, ale zawsze wygodniej jak sie widzi chybaSol pisze:Ja mam wad? na soczewki OP -4, OL -5, i k?pi? si? bez okular??w ani soczewek i normalnie widz? tzn. widz? na tyle dobrze ?e nie potrzebna jest mi w tym momencie ?adna korekcja
 Sol,  jak Ty sobie radzisz po domu przy wadzie -5 na jedno oko? Chyba telewizji tak nie ogl?dasz, co?
  Sol,  jak Ty sobie radzisz po domu przy wadzie -5 na jedno oko? Chyba telewizji tak nie ogl?dasz, co?To fakt, czasami tylko tak chodz?, poniewa? jednak wygodniej z korekcj? funkcjonowa?.Malla pisze:Nawet nie my?l? o chodzeniu po domu bez okular??w, to nie ma sensu. Co z tego, ?e nie obijam si? o meble i nie b??dz? po omacku, skoro jako?? widzenia i komfort takiego ?ycia s? znikome. Wol? widzie? ka?dego mola, kt??ra lata po domu, ?eby jak najszybciej wypleni? to panosz?ce si? dziadostwo

Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }