Od 6 lat nosi?em Optima FW, trafi?em na to forum i czytam ?e te moje stare s? stare, z poprzedniej epoki, niezdrowe i takie nijakie

Kupi?em sobie Pure Vision, (przy okazji zauwa?y?em ?e okulista na mnie niez?? kase trzepa? w tym jego saloniku co kupowa?em), paczuszka dosz?a na drugi dzie?, szybko j? rozszarpa?em ?eby dosta? si? do tych upragnionych soczewek, otwieram i nast?pnie zak?adam.
I wiecie co? Lewe oko od razu je zaakceptowa?o, tak jakby od zawsze je nosi?o, jakbym nie mial na nim soczewki, wieczorem to nawet nie chcia?o z ni? sie rozsta? (soczewka si? przyklei?a jako?, chyba te PV s? jakie? twardsze). Za to prawe oko to masakra! Mam wra?enie ?e co? jest wbite pod soczewk?, ?e soczewka je?dzi, ?e piecze, ?e boli, no nie wiem co jeszcze...
Jak my?licie? To soczewka jest jaka? zepsuta czy mo?e co? jadnak z okiem si? sta?o... Dodam jeszcze ?e mam chyba ma?o wra?liwe oczy, w tych moich starych Optimach zda?a?o mi si? przespa? ca?? noc a rankiem to nawet zaczerwienienia lekkiego nie mia?em, a orientowa?em si? dopiero wtedy ?e je mam bo ich w pude?ku nie by?o