i az sie zastanawialem czy do Lemura tam do Rybnika nie jechac (a co tam te kilka zlotych na pociag jak bede mial pewnosc dobrego dobrania soczewek
 i az sie zastanawialem czy do Lemura tam do Rybnika nie jechac (a co tam te kilka zlotych na pociag jak bede mial pewnosc dobrego dobrania soczewek  )
 )  No wiec postanowilem zmienic soczewki na Airoptix N&D co oczywiscie wymaga dopasowania a ze wada mi sie zwiekszyla mysle zalatwie to razem. Dzwonie wiec po salonach .......
 No wiec postanowilem zmienic soczewki na Airoptix N&D co oczywiscie wymaga dopasowania a ze wada mi sie zwiekszyla mysle zalatwie to razem. Dzwonie wiec po salonach ....... . Facet po prostu brzmial i jak sie pozniej okazalo byl nieprofesjonalny.
. Facet po prostu brzmial i jak sie pozniej okazalo byl nieprofesjonalny.

Nie wiem po prostu. Prosze poczekac zapytam koleznaki. Ewelina
 Nie wiem po prostu. Prosze poczekac zapytam koleznaki. Ewelina  ! I w sluchawce slysze jak pani lamie sobie jezyk mowiac do kolezanki  cos w stylu: Pan tu pyta o jakies Ait Otrix Nit end dej. Boze uchron pomyslalem.
! I w sluchawce slysze jak pani lamie sobie jezyk mowiac do kolezanki  cos w stylu: Pan tu pyta o jakies Ait Otrix Nit end dej. Boze uchron pomyslalem. 

Tak czytaj?c Twoj? wypowied?. Dzwoni?e? do okulist??w czy do salon??w? Bo zrozumia?am to pierwsze, a recepcjonistki chyba nie maj? obowi?zku zna? si? na czym? czym si? nie zajmuj?. Ale faktycznie, sama pr??bowa?am kupi? nieraz soczewki w Tarnowie i nie wiem czy to ja tak trafia?am, ale jeszcze nigdy nie zrobi?am tam udanego zakupu. Dlatego te? kupuje w Tuchowie - mi?o, szybko, bez problem??w sprowadzaj? i znaj? sie na rzeczy. Chocia? dobrego okuliste mam w Tarnowie;]Ja pie#$#$#$ sobie pomyslalem takim ludziom mieszkancy Tarnowa powierzaja swoje oczy
no wiesz jak to zwykle wyglada okulista + salon optyczny taka fuzja=prowadza jeden interes tylko proste ze okulista nie sprzedaje ci w swoim gabinecie soczewek tylko "pani za lada" sie tym zajmuje.*Olka* pisze:Tak czytaj?c Twoj? wypowied?. Dzwoni?e? do okulist??w czy do salon??w?
*Olka* pisze:Bo zrozumia?am to pierwsze, a recepcjonistki chyba nie maj? obowi?zku zna? si? na czym? czym si? nie zajmuj?.
mogla bys mi napisac na priva ktory to dokladnie okulista i gdzie kupujesz te soczewki w tuchowie ? nie chce tu robic off-topu*Olka* pisze:Dlatego te? kupuje w Tuchowie - mi?o, szybko, bez problem??w sprowadzaj? i znaj? sie na rzeczy. Chocia? dobrego okuliste mam w Tarnowie;]

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }