Moje parametry szkie? to i w lewym i w prawym oku -1,5. Wiem teraz, ?e zrobi?am g?upot? ale kupi?am te soczewki bez kontaktu z okulist?. My?la?am, ?e skoro soczewki nie b?d? mia?y ?adnej mocy to nie musze i?? do specjalisty, ale chyba teraz si? z tym wybior?. Generalnie nie mam z nimi ?adnego problemu opr??cz tego, ?e ta jedna soczewka troszk? lata.
 Moje parametry szkie? to i w lewym i w prawym oku -1,5. Wiem teraz, ?e zrobi?am g?upot? ale kupi?am te soczewki bez kontaktu z okulist?. My?la?am, ?e skoro soczewki nie b?d? mia?y ?adnej mocy to nie musze i?? do specjalisty, ale chyba teraz si? z tym wybior?. Generalnie nie mam z nimi ?adnego problemu opr??cz tego, ?e ta jedna soczewka troszk? lata. Niepokoj?ce jest, ?e tylko jedna soczewka wykazuje taki objaw. Przejd? si? w nich do lekarza, niech je obejrzy pod lamp? szczelinow?.
 Niepokoj?ce jest, ?e tylko jedna soczewka wykazuje taki objaw. Przejd? si? w nich do lekarza, niech je obejrzy pod lamp? szczelinow?.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }