) i czuj? co? pod g??rn? powiek? (jakby co? mi tam siedzia?o) - po kilku godzinach od zdj?cia soczewki dyskomfort znika. Kupi?am nowe soczewki, ?eby wykluczy? "zepsucie si?" starych, ale i to nie pomog?o. Kilka razy pr??bowa?am i dzieje si? to samo.
) i czuj? co? pod g??rn? powiek? (jakby co? mi tam siedzia?o) - po kilku godzinach od zdj?cia soczewki dyskomfort znika. Kupi?am nowe soczewki, ?eby wykluczy? "zepsucie si?" starych, ale i to nie pomog?o. Kilka razy pr??bowa?am i dzieje si? to samo.Od tamtej pory chodz? w znienawidzonych przez siebie okularach, w ko?cu (po miesi?cu) doczeka?am si? na wizyt? u okulisty - nie wynik?o nic. Z oczami wszystko ok, zapalenia nie ma, pod powiekami nic nie ma, czysto. Jedynie oczy s? bardzo suche i mo?liwe, ?e przez to soczewka si? nie przyjmuje. Nawil?am oczy p?ynem GenTeal i nic - dalej ten sam problem. Okulistka powiedzia?a r??wnie?, ?e mog? spr??bowa? zmieni? szk?a kontaktowe na innej firmy. Osobi?cie my?l?, ?e oko mi poprostu choruje. Od stycznia raz dzia?o si? to r??wnie? z prawym okiem, ale po chwili przesz?o. Tak?e problem jest ju? jedynie z lewym.

AirOptixy poda?em tylko jako przyk?ad
 AirOptixy poda?em tylko jako przyk?ad 
 jestem bardzo ciekaw jak pojde do okulisty 20 marca czy wszystko wroci do normy... mam ochote zabic tego kto wyprodukowal te soczewki,a tak z ciekawosci przegladalem inne fora internetowe, rowniez te zagraniczne, i znalazle dosc duzo zlych opinii na temat tych soczewek, mysle ze J&J wypuscil na rynek kolejny niewypa?, tak jak w advanced mozna bylo najppierw spac a potem sie z tego wycofali, mysle ze to samo niedlugo bedzie z oasys...
  jestem bardzo ciekaw jak pojde do okulisty 20 marca czy wszystko wroci do normy... mam ochote zabic tego kto wyprodukowal te soczewki,a tak z ciekawosci przegladalem inne fora internetowe, rowniez te zagraniczne, i znalazle dosc duzo zlych opinii na temat tych soczewek, mysle ze J&J wypuscil na rynek kolejny niewypa?, tak jak w advanced mozna bylo najppierw spac a potem sie z tego wycofali, mysle ze to samo niedlugo bedzie z oasys...

My?la?am, ?e to normalne przy d?u?szym noszeniu soczewek, ale poczyta?am i to jednak wina tych paskudnych Oasis??w. Sama je chcia?am, bo po Advance'ach mia?am przesuszone oko i my?la?am, ?e pomog?. B??d.
 My?la?am, ?e to normalne przy d?u?szym noszeniu soczewek, ale poczyta?am i to jednak wina tych paskudnych Oasis??w. Sama je chcia?am, bo po Advance'ach mia?am przesuszone oko i my?la?am, ?e pomog?. B??d. ?
  ?