Od 2 miesi?cy u?ywam soczewek iWear XR Comfort (kupione w pewnej sieci) i stosuj? do nich p?yn iWear no rub. Teraz ko?czy mi sie p?yn czy musz? kupi? ten sam, kt??rego u?ywa?am?? Je?li mog? kupi? inny to jaki?? pom???cie

kazdy do miekki soczewek konatkowycharmani pisze:mo?esz kupi? w?a?ciwie ka?dy
no wlasnie ale jezeli ktos kupuje przez neta to moze sie pomylic bo tam sa czasem dostepne tez i te do twardych.LEMUR pisze:w niewielkich ilosciach lub na zamowienie i nie ma zbyt duzej oferty tak jak dla miekkich
heh, nikt sie nie przyznajeDebian pisze:By?em na stronie Bauscha i oni si? do niczego nie przyznaj?, wi?c to jakie? plotki.
Heh dowod??w mam sporo, pocz?wszy od tego, ze 3 butle p?ynu wstecz pojawi?y si? pojemniczki z napisem bausch&lomb, po fakt iz na kazdym opakowaniu widnieje Bausch&Lomb Incorporated oraz na kazdej ulotce do?aczonej do p?ynu. Mam ulotk? ci zeskanowa?? Czy mi tego oszcz?dzisz?Debian pisze:Jakis dow??d na to?
Zreszt? ja tego p?ynu uzywam, wi?c wiem co jem, a raczej czym piel?gnuj? soczewki. Ja rozumiem, gdybym m??wi?a w stylu "A moja kolezanka m??wi?a, ze B&L jest tw??rc? iWeara i ona si? tego dowiedzia?a od innej kolezanki, kt??ra sie dowiedzia?a od jeszcze innej koleanki"Debian pisze:By?em na stronie Bauscha i oni si? do niczego nie przyznaj?, wi?c to jakie? plotki.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 3 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }