to nie serwis okulista przez wwwKarina pisze:witam,
ja ostatnio takze zauwazylam na lewym oku plamke. pojawia sie sporadycznie. odnosilam wrazenie, ze widze muche katem oka. chcialabym dodac, ze od kilku dni mialam przekrwione to oko. pracuje w pomieszczeniu gdzie cigle swieca sie zarowki jarzeniowe i jestem narazona na kurz z maszyny.
prosze o odpowiedz na moje pytanie. kolezanka wspominala, ze to moga byc objawy jaskry, nigdy nie mialam problemow ze wzrokiem. czy to bedzie sie pogarszac?
Kolezanka to specjalistka? Ja bym sie nie posunal do stawiania diagnozy na podstwie takiego ubogiego opisu i braku badan.Karina pisze:prosze o odpowiedz na moje pytanie. kolezanka wspominala, ze to moga byc objawy jaskry, nigdy nie mialam problemow ze wzrokiem. czy to bedzie sie pogarszac?
Ja te? mam takie mroczki przed oczami.A jak mi robili wymaz oka - USG.To mam zmiany w ciele szklistym.Ale lekarz nic nie m??wi?.itam,
ja ostatnio takze zauwazylam na lewym oku plamke. pojawia sie sporadycznie. odnosilam wrazenie, ze widze muche katem oka. chcialabym dodac, ze od kilku dni mialam przekrwione to oko. pracuje w pomieszczeniu gdzie cigle swieca sie zarowki jarzeniowe i jestem narazona na kurz z maszyny.
prosze o odpowiedz na moje pytanie. kolezanka wspominala, ze to moga byc objawy jaskry, nigdy nie mialam problemow ze wzrokiem. czy to bedzie sie pogarszac?
Zebra pisze:Bo to co mi zak???ca widzenie to "cia?o szkliste". Tak powiedzia? lekarz. I poza tym nic nie powiedzia?.
?eby kto? sobie ?le nie pomy?la?:kasiulka1201 pisze:A mi w?a?nie dzisiaj lekarz przepisa? na te cia?a szkliste krople Vitreolent
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }