Zostawie to bez komentarza...czemu klientowi nie da sie prawa wyboru? Mi ju? si? nie da wcisn?? czegokolwiek,ale ?al mi tych ludzi kt??rzy wierz? w ka?de s?owo okulisty.A jak jest z wami drodzy forumowicze>?
  Zostawie to bez komentarza...czemu klientowi nie da sie prawa wyboru? Mi ju? si? nie da wcisn?? czegokolwiek,ale ?al mi tych ludzi kt??rzy wierz? w ka?de s?owo okulisty.A jak jest z wami drodzy forumowicze>?
 , i wcisn??a mi te? Johnsona wtedy by?y jeszcze Acuvue2 i powiedzia?a mi ze s? na miesi?c, a Acuvue Advance s? na 2 tygodnie wi?c zam??wi?am od razu sobie na nast?pne 3 miesi?ce Acuvue2 po czym zainteresowa?am si? soczewkami w necie i dowiedzia?am si? ze soczewki te s? r??wnie? 2 tygodniowe!!
, i wcisn??a mi te? Johnsona wtedy by?y jeszcze Acuvue2 i powiedzia?a mi ze s? na miesi?c, a Acuvue Advance s? na 2 tygodnie wi?c zam??wi?am od razu sobie na nast?pne 3 miesi?ce Acuvue2 po czym zainteresowa?am si? soczewkami w necie i dowiedzia?am si? ze soczewki te s? r??wnie? 2 tygodniowe!! 

]
]

ale zwroc uwage, ze wiekszosc wogole nie mowi ze one sa 2tygodniowe, i o tym raczej pisala KasiulkaDebian pisze:oasys i advance moga byc miesieczne
 (chocia? w tym gabinecie gdzie by?em nie sprzedawali Bauscha).
 (chocia? w tym gabinecie gdzie by?em nie sprzedawali Bauscha).

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }