nie powinno sie tak dziac.. moze masz za duza ta soczewke, moze zle dobrana? Udaj sie do specjalisty w zalozonych soczewkach aby sprawdzil...nan88 pisze:nie dotyka?am oka tylko mia?am to uczucie ?e ?le le?y, i mrugn??am i mi wypad?a
Lemur ale nawet gdyby ona byla zle dobrana to takie wypadanie soczewki wydaje sie conajmniej dziwne nie sadzisz ? ja potrafie pocierac oko i soczewka dalej siedzi na swoim miejscu.LEMUR pisze:nan88 napisa?/a:
nie dotyka?am oka tylko mia?am to uczucie ?e ?le le?y, i mrugn??am i mi wypad?a
nie powinno sie tak dziac.. moze masz za duza ta soczewke, moze zle dobrana? Udaj sie do specjalisty w zalozonych soczewkach aby sprawdzil...
Czy dochodzi do rozmazywania sie obrazu jak mocno spojrzysz w lewa/prawa strone? Czujesz jakby "jezdzila Ci" po oku?
Ale przecie? by?am u specjalisty 3 tygodnie temu, kiedy dobiera? mi soczewki, a potem jeszcze tydzie? temu na pierwszej wizycie kontrolnej i okulistka stwierdzi?a ?e soczewka dobrze si? zachowuje na oku... A o problemie jej nie powiedzia?am bo wtedy zdarzy?o mi si? to tylko raz i mysla?am ?e za bardzo potar?am oko.LEMUR pisze:
nie powinno sie tak dziac.. moze masz za duza ta soczewke, moze zle dobrana? Udaj sie do specjalisty w zalozonych soczewkach aby sprawdzil..
co jednak nie znaczy ze ta soczewka jest idealnaJa mia?am taki przypadek, gdy przepisana soczewka by?a za du?a. Na w?asn? r?k? wzie?am soczewki o mniejszej krzywi?nie i le?a?y jak ula?
to moze lepiej zmien specjalistenan88 pisze:
Ale przecie? by?am u specjalisty 3 tygodnie temu, kiedy dobiera? mi soczewki, a potem jeszcze tydzie? temu na pierwszej wizycie kontrolnej i okulistka stwierdzi?a ?e soczewka dobrze si? zachowuje na oku... A o problemie jej nie powiedzia?am bo wtedy zdarzy?o mi si? to tylko raz i mysla?am ?e za bardzo potar?am oko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }