Trafi?em na Forum przypadkiem i bardzo mnie zainteresowa?o. Chcia?bym uzyska? pomoc

fokus pisze:Wada wzroku to -7 dioptrii
fokus pisze:Nulux 1,7 HVP
fokus pisze:Z drugiej strony je?li mi kto? potwierdzi ?e to dobry wyb??r i nie ma lepszego w podobnej albo ta?szej cenie to przy nich zostan?.
Skoro to maja byc pierwsze okulary.To nie wariuj kup jakie? z indeksem 1.67.Nie wiem jakiej? dobrej firmy ja mam JZO.ale jest du?o dobrych firm na rynku.Masz w czym wybiera?fokus pisze:Szk?a kt??re mi zaproponowali to Nulux 1,7 HVP - 999z? za komplet. Nie ma nic w podobnej klasie ale ta?szego ? Nie chc? na pierwsze okulary tyle inwestowac bo mo?e sie okaza? ze nie spe?ni? moich oczekiwa? i co wtedy ? Z drugiej strony je?li mi kto? potwierdzi ?e to dobry wyb??r i nie ma lepszego w podobnej albo ta?szej cenie to przy nich zostan?.
no to tam sie nie montuje soczewek szklanych a tym samymfokus pisze:Oprawka jest metalowa u do?u samo szk?o.
odpada... jezeli juz ktos to robi to nie wiem czy zdaje sobie sprawe jak naraza na niepotrzebne nieprzyjemnosci uzytkownika... soczewka jest rowkowana a tym samym krawedzie pomiedzy rowkiem a krawedzia soczewki sa bardzo narazone na uszczerbienia chociazby w przypadku kladzenia okularow na blat czy w innych przypadkach... ogolnie taka opcje (szklo) do oprawy tzw "na zylke" ODRADZAM!fokus pisze:Hoya 1,7 za 500 z? szk?o
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }