Lemur nie dokuczajLEMUR pisze:podejdz jeszcze blizej i zauwazysz znaczniki strony jezeli wystepujaSoleil pisze:Jak kto? patrzy komu? w oczy z do?? bliskiej odleg?o?ci to jest zauwa?alne niebieskie zabarwienie![]()
![]()
Visitint to przede wszystkim nazwa tego lekko niebieskiego zabarwienia w Cibie, ktore uzywane jest rowniez do AirOptixow.. i nie spotkalem sie aby ktokolwiek narzekal ze widzi przez takie soczewki gorzej... czy zeby mu przeszkadzalo. Czasami "glowka" za bardzo pracuje i jak ktos widzi lekko niebieskie to mysli ze widzi bardziej niebieskoaniula pisze:mia?am tak? jedn? Pani?, skar?y?a si? na Visitinty,
jak napisal zaakochany, one nie maja zabarwieniaAsik pisze:Np AirOptixy N&D maj? z???te zabarwienie
zaakochany pisze:Asik, chyba ci sie co? pomyli?o, z???te???????eir optix N&D ktore nosze sa zupelnie bezbarwne, i niewidoczne jesli chodzi o zalozon? soczewke na oku.
dziwne bo ja mam to samo, szczeg??lnie w autobusieosoby ktore nosza soczewki to widza szkla nawet u ludzi ktorzy ich nie nosza. ja mam taka schize ze patrze ludziom po oczach caly czas i wtedy oni sie tak jakos dziwnie gapia na mnie