A ja tez chcialbym je przetestowac, w jaki sposob je otrzymales ? Ile kosztuja ?BINX pisze:Nareszcie! Otrzyma?em swoje dwa pude?ka soczewek Biofinity od Cooper
zaakochany pisze:ja ci? teraz opiepsze. Zapewne zakupi?e? te soczewki bez uprzedniego skontaktowania si? z lekarzem, wi?c nie wiadomo
co rozni oba podejscia?zaakochany pisze:ale chetnie je przetestuje, jak masz ich 12 to moge od ciebie odkupic jedna pare bo jestem bardzo ciekawy jakie s?, do okulisty pojde w grudniu i wtedy mi pani dokladnie powie jak one leza
po to jest m.in. forum zeby sobie wyjasniac, zeby dyskutowac. Czyz nie?zaakochany pisze:a wiec zle mnie zrozumieliscie...
mozesz, tylko musisz sie liczyc na mniejsze zrozumienie ze strony innych czytelnikow...zaakochany pisze: moze zaczne pisac po ang albo hiszp to mnie lepiej zrozumiesz lemurze??
I trzeba bylo tak od razu... bo mi nie chodzilo ogolnie, tylko probujesz "ochrzaniac" jtd, samemu niedopowiadajac i sugerujac podobne podejscie... stad moja wypowiedz.zaakochany pisze:zreszta to ze odkupie je teraz nie znaczy ze bede je teraz od razu nosi?, powiedzia?em w GRUDNIU pojde do okulisty wiec i w GRUDNIu je zaloze i pojde spr czy wszystko ok.
ja to chcialem napisackoncze
Przepraszam, ale skoro mia?e? takie odczucia nosz?c te soczewki to jakim cudem wytrzyma?e? w nich 5 dni i nocy?! Ja bym przesta? je testowa? po max paru godzinach i skontaktowa? si? z okulist?. Chcia?e? zniszczy? sobie wzrok?jtd pisze:Wytrzymalem 5 dni i nocy w nich... i wyrzucilem pierwsza pare do koszaCzuc je na oczach jak cholera, jakbym caly czas piasek mial, do tego po kazdej nocy zaschnieta ropa na oczach.
No przecie? por??wna?em je do hydro?eli. A czy dobre hydro?ele (np. soflens 66) czujesz na oczach tu? po za?o?eniu? No raczej nie. Natomiast przy d?u?szym noszeniu, biofinity s? lepsze, bo ten stan si? nie zmienia w miar? up?ywu godzin, w ci?gu kt??rych masz je na oczach. Hydro?ele robi? sie niewygodne po noszeniu ich d?u?ej ni? 12 godzin i wysychaj?. Z biofinity nie ma takiego problemu. Przynajmniej u mnie. Nie lubi? si? powtarza?, a ze wszystkich moich poprzednich wypowiedzi mo?na by?o si? ju? dowiedzie? o moich odczuciach na ten temat.PrzemczaN pisze:Binx a powiedz mi czy czu? je oczach.
Nie testowa?em, ani te? nie nosi?em. Nic o nich nie mog? powiedzie?. Tak?e ju? nie zamierzam ich sprawdza?, bo po co?jtd pisze:a testowales tez Air Optix Night&Day ?
Mylisz si?. Nawet w ksi??eczkach o soczewkach Johnsona jest o tym, ale to moze sie zdarzyc przy kazdych soczewkach. Pisz? tam ?e czasami trzeba si? z tym zg?osi? do specjalisty.pod zadnym pozorem nie moze sie przykleic do oka!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }