Masz 2tygodniowe? To napewno masz cos z Johnsona, bo on wypuszcza soczewki z takim czasem noszenia. Pytanie tylko ktore? To jak Ty dostajesz te soczewki? Nie dostajesz opakowania/blistra nic? Moze Ci do pudeleczka od razu pakuje lub na oko ?JacuS pisze:Mam soczewki 2-tygodniowe. Nosze je juz prawie miesiac, bo tak kazala mi przyjsc okulistka ... bylem u niej i kazala mi przyjsc jutro po nowe soczewki. I teraz moj problem polega na tym ze ta nie chce mi podac takich rzeczy jak krzywizna
Mozliwe, jezeli jestes w miare mlodym czlowiekiem i masz duza amplitude akomodacji - czesto zdarza sie ze ktos z takim zakresem dostaje przepisane okulary np. +2,oo i twierdzi ze nie widzi roznicy pomiedzy obrazem bez okularow a w okularach, jednak dla ukladu wzrokowego ma to duze znaczenie i swoje konsekwencje w przyszlosci.JacuS pisze:Czesto naprawde widze lepiej bez soczewek, ale gdy to powiedzialem okulistce to zrobila wielkie oczy i powiedziala ze to niemozliwe
Tzn powiedzmy ze to sa moje pierwsze soczewki kupywane u tej okulistki, to za pierwszym razem dala mi je od razu na oko.Masz 2tygodniowe? To napewno masz cos z Johnsona, bo on wypuszcza soczewki z takim czasem noszenia. Pytanie tylko ktore? To jak Ty dostajesz te soczewki? Nie dostajesz opakowania/blistra nic? Moze Ci do pudeleczka od razu pakuje lub na oko
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }