by?o to badanie komputerowe, bez zakrapiania itp. nie wiem, pono? takie badanie lepsze ale nie wiem, no dodatkowo musze przyzna? si? ucz?szczam na si?ownie 3 razy w tygodniu, mo?e jakie? tabletki najlepiej na recepte na poprawe zwroku polecacie?
 by?o to badanie komputerowe, bez zakrapiania itp. nie wiem, pono? takie badanie lepsze ale nie wiem, no dodatkowo musze przyzna? si? ucz?szczam na si?ownie 3 razy w tygodniu, mo?e jakie? tabletki najlepiej na recepte na poprawe zwroku polecacie?
Badanie komputerowe to tylko badanie przesiewowe (wstepne) na podstawie ktorego nie wykonuje sie okularow.ganji pisze:by?o to badanie komputerowe
Nie ma cudownych tabletek, jednak warto zajadac sie - w miare zdrowego rozsadku - czarnymi jagodami (np. herbata z sokiem z c.jagod, pierogi z jagodami, wypieki z jagodami, dzemy, soki i inne... nie tylko w postaci samych jagodganji pisze:mo?e jakie? tabletki najlepiej na recepte na poprawe zwroku polecacie?
 )
)![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif) noi zastanawiam sie czy wko?u moja kr??tkowzroczno?? ustanie...co do bada? komputerowych to pono? bardzo dok?adne ale co z tego jak one trwa?y z 10 minut. Dwa lata temu by?em na badaniach ale zakrapaianie oczu by?o i na 15 minut potem ci?nienie i takie tam bajery, ale z wymiku by?em ?rednio zadowolony
 noi zastanawiam sie czy wko?u moja kr??tkowzroczno?? ustanie...co do bada? komputerowych to pono? bardzo dok?adne ale co z tego jak one trwa?y z 10 minut. Dwa lata temu by?em na badaniach ale zakrapaianie oczu by?o i na 15 minut potem ci?nienie i takie tam bajery, ale z wymiku by?em ?rednio zadowolony  w pobli?u ?adnego lepszego od tych (czyt. dobrego) specjalisty nie ma wi?c pozostaje mi badanie komputerowe
 w pobli?u ?adnego lepszego od tych (czyt. dobrego) specjalisty nie ma wi?c pozostaje mi badanie komputerowe ![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif) pozdrawiam.
 pozdrawiam.
Mimo wszystko pozostaje wsiasc w jakis srodek lokomocji i podjechac kilka kilometrow a nie poprzestawac na komputerowym (ogolnym, wstepnym) badaniu, po ktorym nie wykonuje sie okularow.ganji pisze:w pobli?u ?adnego lepszego od tych (czyt. dobrego) specjalisty nie ma wi?c pozostaje mi badanie komputerowe

Jedni w to wierz? i pr??buj?, inni - nie. Mi nie pomog?o a pr??bowa?em i tego. Jedyne co to traktuje je jako zabaw? w rozlu?nienie.kornik pisze:na stronie wzrok.net wyczyta?em ?e istniej? ?wiczenia na oczy dzi?ki kt??rym mi??nie oka sie wyrabiaj? i rozlu?niaj? i ?e dzi?ki tym ?wiczniom mo?na poprawi? bezpiecznie sw??j wzrok a nawet wyeliminowa? ca?kowicie wad?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }