No raczej ja ja wyciagnelem ... czasami ma tak ze tre oko ale juz probuje sie od tego odzwyczai? .... a dok?adnie mam tak ze w kaciku oka mam takie jakby pieczenie czy nei wiem jak to nazwac, ale to napewno nie od soczewek, bo wczesniej tak mialem.... i cos takiego bylo ze dotknelem oka i soczewke wyciagnelem....
W og??le akurat mi cos podra?nia?o( jakies pylki?? ) jak kupywalem soczewki, tzn dzien czy 2 przed i w czasnie gdy je kupilem przez pierwsze z 2-3 dni to mialem strasznie czerwone oczy, ale teraz juz dobrze, oko mi sie nie czerwieni, tylko wlasnie czasami mnie cos tam drapie....
Chociaz w sumie troche przesadzi?em ze z godzine, tak max pol godziny mi ta soczewka lezala, ale gdy przywioz?em ja do domu, to az do telefonu mi sie przyklei?a( bo na nim ja polozylem )....
Prawde mowiac przed chwila sprawdzilem to nie wiem czy to jest wina soczewki, bo wlasnie drug? w?o?y?em i tak sam drapie
, sam nie wiem ...
moze byc ze jakies naczy?ko mi tam drapie
bo nie mam pojecia co to moze byc... a jak to jakies zanieczyszczenie to okulistka da rade to wyjac