Badanie wszedzie jest platne i dostajesz dwie soczewki GRATISOWO. Soczewki sa gratis ale nie BADANIE pod soczewki!*Nie dotyczy op?aty za badanie okulistyczne i dopasowanie soczewek. Oferta wa?na dla nowych u?ytkownik??w.
W?a?nie ?e s? uniwersalne. Dlatego teraz producenci produkuj? praktycznie tylko jedn? krzywizne i ?rednice. Ala chyba kiedy? o tym pisa?a. Piszesz ?e tamten okulista nie zna sie na soczewkach to znaczy ?e ty pewnie znasz si? lepiej tak? Przed za?o?eniem soczewek okulista nie sprawdza jak? ty masz krzywizne oka tylko po za?o?eniu sprawdza czy dobrze si? porusza.Soczewka powinna byc dobrana indywidualnie do kazdego oka- NIE MA SOCZEWEK UNIWERSALNYCH
Przeciez CI napisalem ze soczewki moze sa i gratis ale NIE BADANIE CZY DOPASOWANIE - za to sie placi! Czy nie wyraznie jest napisane na stronie ktory fragment zacytowalem. Niekotrzy uzytkownicy tez Ci opisali ze za badanie placa ale soczewki dostaja gratis. Nie ma czegos takiego ze za nic nie placisz i dostajesz soczewki!JacuS pisze:Isc do tej .... co teraz bylem i sie k?uci?, powiedzie? ?eby za darmo mi dobra?a dobre soczewki??? Czy ola? t? i szuka? innej??
czy ja cos zle zrozumialem, ze mysli ze bedzie mial za free?armani pisze:Kazdy by tak chcial
cytat ze strony promocji JohnsonaJacuS pisze:Aha i jeszcze jedno...
Apropo darmowych soczewek.
[spam].[spam]/freetrial.htm
Czy ta okulistka miala prawo wzia? ode mnie 50 z? za te soczewki Wg. tego pierwsze soczewki z tej firmy s? darmowe.
Czy to nie jest wyrazne postawienie sprawy?*Nie dotyczy op?aty za badanie okulistyczne i dopasowanie soczewek. Oferta wa?na dla nowych u?ytkownik??w.
modern pisze:a jesli chodzi o ten link.... jesli Twoja okulistka jest na tej liscie to nie mia?a prawa rz?da? od Ciebie pieniedzy za nie.... (chyba)
JacuS pisze:No to co waszym zdaniem powinienem zrobic ;>?? Isc do tej .... co teraz bylem i sie k?uci?, powiedzie? ?eby za darmo mi dobra?a dobre soczewki??? Czy ola? t? i szuka? innej??
A miales wydrukowany kupon z internetu?JacuS pisze: a w internecie znalaz?em, ?e tej firmy co da?a mi soczewki to dostaje si? na pocz?tek 10 soczewek jednodniowych za darmo.
Refundacji podlegaja soczewki gdy:JacuS pisze: Co by?cie mi poradzili Czy to prawda jest o tym refundowaniu ?
Bardzo prosz? o szybk? odpowiedz.
eh, nie doczytalem...Debian pisze:Lemur ?le zrozumia?e?. Przecie? JacuS napisa? ?e zap?aci? za wizyte 70z? i dodatkowo 50z? za soczewki.
Nie mialem kuponu bo dopiero pozniej to znalaz?em. Da?a mi soczewki 2 tygodniowe i musialem zap?aci? za nie 50 z? ...A miales wydrukowany kupon z internetu?
I dostales miesieczne czy jednodniowe? Bo albo takie dobierane sa albo takie... nie ma promocji, ze dostajesz miesieczne w cenie badania i pozniej 10soczewek jednodniowych..
Tutaj nie ma nic o jednodniowych ... wiec chyba wg tego pierwsze powinny byc za darmo.korzystaj ze specjalnej oferty ACUVUE® :
WYPR??BUJ SOCZEWKI KONTAKTOWE
Czy jeste? gotowy do wypr??bowania soczewek kontaktowych? To nic prostszego!
* Wybierz okulist? i um??w si? z nim na badanie i dopasowanie soczewek kontaktowych DALEJ >>
* Zapytaj swojego Specjalist? o bezp?atne* pr??bne soczewki kontaktowe z rodziny ACUVUE®
No czyli masz juz jasnosc sytuacji... czyli promocja nadal obowiazuje i nic sie w tej kwestii nie zmienilo...JacuS pisze:Dzwonilem do firmy J&J i mi powiedzieli, ?e je?li jest na liscie na stronie to powinny byc darmowe...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }