U?ywam r??wnie? soczewek J&J Acuvue Oasys i mi okulista poleci? p?yn Solo Care Aqua. Nie mam ?adnych problem??w.Chrze?cijanka pisze:Wi?c jutro id? kupi? nowy p?yn. Zastanawiam si? nad Complete Moisture Plus lub nad EYEYE All in One. Czy kto? z Was u?ywa? kt??rego? z tych p?yn??w i m??g?by mi powiedzie? czy warto go kupi?? A mo?e w og??le da? sobie spok??j z wy?ej wymienionymi p?ynami i kupi? np. Solo Care Aqua?
zalezy od zakladu raz jest za darmo a innym razem placiszmodern pisze:Wydaje mi si? ?e to jest darmowe. Ja jak kupowa?em soczewki kiedy? dosta?em pr??bke Renu MultiPlus a teraz niedawno Complete Moisture Plus. Obydwa opakowania by?y po 60 ml i pisa?o na nich "Starter Kit" Wiec moze zapytaj o nie swojego optykaPozdrawiam
Oczywiscie ze nie ma wtedy prawa i obowiazku przyjmowac produktu z powrotem, ani oddawac gotowki. Dowodem zakupu jest paragon, jezeli sie go pozbylas - Twoja strata i nauczka na przyszlosc.Chrze?cijanka pisze:Sprzedawca bardzo uwa?nie obejrza? butelk?, przeczyta? etykietk?, po czym stwierdzi?, ?e niestety nie wie czy data na butelce jest dat? wa?no?ci czy produkcji
Na butelce jest napis EXP (data waznosci) do tego momentu plyn moze byc zamkniety - czyli jest to termin WAZNOSCI plynu a nie produkcji, daty produkcji sa zakodowane (a wlasciwie mowi o niej) numer serii.
Chrze?cijanka pisze: Czy wed?ug Was sprzedawca mo?e odm??wi? mi zwrotu pieni?dzy tylko, dlatego ?e nie mam paragonu??:(
no to pozdro dla tego pana i rispekt rzadko sie takich ludzi spotykaBy?am dzisiaj w salonie, w kt??rym kupi?am ten p?yn z „tajemnicz?” dat?. Okaza?o si?, ?e by?a to data wa?no?ci. Sprzedawca (tego, kt??ry w sobot? sprzeda? mi ten felerny egzemplarz dzi? nie by?o w pracy) przeprosi? mnie za nie dopatrzenie z ich strony, wymieni? p?yn na nowy (nawet nie zapyta? o paragon) i do?o?y? jeszcze 4 malutkie (30 ml) buteleczki (to niby za fatyg?). Bardzo dzi?kuj? za wszystkie komentarze
Pozdrawiam.
Takie rzeczy odbywaj? si? czasami bez paragon??w, bo artyku???w nie przybywa tylko zostaj? podmienione, oczywi?cie w tym przypadku artyku???w dwukrotnie ub?dzieChrze?cijanka pisze:wymieni? p?yn na nowy (nawet nie zapyta? o paragon)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 0 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }