i czy do kazdej wady mozna stosowac ta usluge (cieniowanie)?? dodam ze mam rozstaw 58mm .Po rozmowie z pania w optyku uslyszalam to wina swiatla ktore mi sie zalamuje na brzegach:((prosze o rade pozdrawiam
i czy do kazdej wady mozna stosowac ta usluge (cieniowanie)?? dodam ze mam rozstaw 58mm .Po rozmowie z pania w optyku uslyszalam to wina swiatla ktore mi sie zalamuje na brzegach:((prosze o rade pozdrawiam i czy do kazdej wady mozna stosowac ta usluge (cieniowanie)?? dodam ze mam rozstaw 58mm .Po rozmowie z pania w optyku uslyszalam to wina swiatla ktore mi sie zalamuje na brzegach:((prosze o rade pozdrawiam
i czy do kazdej wady mozna stosowac ta usluge (cieniowanie)?? dodam ze mam rozstaw 58mm .Po rozmowie z pania w optyku uslyszalam to wina swiatla ktore mi sie zalamuje na brzegach:((prosze o rade pozdrawiam
 jak tylko dowiem sie czegos od swojego optyka to napisze w czym tkwil problem.
 jak tylko dowiem sie czegos od swojego optyka to napisze w czym tkwil problem. 
 Ja tam nie wiem, ale chyba ka?dy jeden produkt ma swoje wady i zalety. Nie ma idealnego produktu. Je?eli kto? co? interesownie zachwala warto sptya? wtedy jakie s? wady, albo niedogodno?ci. Zawsze co? jest!katja1303 pisze:i czy czasem nie powinnam zostac uprzedzona przed dokonaniem zakupu o ewentualnych niedogodnosciach zwiazanych z noszeniem takich szkiel
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }