Teraz r??wnie? mam Hoy? i bardzo mi przypad?a do gustu ta ziele?, lepsza ni? w moich starych szkie?kachmarkowski pisze:Hoya i zawsze najlepsza pow?oka i zielonkawy odcie?!
Wyglada to tak, ze kat padania = katowi odbicia. Zgodnie z ta zasada, jezeli patrzymy na uzytkownika okularow z powloka AR i nasze widzenie akurat jest = katowi odbicia swiatla padajacego na jego okulary to wtedy postrzegamy to jako wlasnie widoczny odcien powloki antyrefleksyjnej.wolbashi pisze:le tak naprawd? to nie zawsze widac ta zielonkaw? po?wiat?
Bo na soczewkach indeksowych (pocienianych) jak wspomnialas moze on z tego wzgledu przybierac nieco inne odbicie szczatkowe.Malla pisze:Mam tak? drobn? w?tpliwo?? dotycz?c? AR. Pisali?cie, ?e lepszy jest zielony (tr??jwarstwowy) ni? fioletowy (jednowarstwowy). M??j jest fioletowo-zielony
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }